bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yazlık Kadın Sandalet Modelleri

MAKALE

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte kışın iş yoğunluğundan bunalan ve kalın ve kapalı kıyafet ve ayakkabılardan bunalan kadınlar hem tatilin hem de tatilde giyecekleri kıyafetlerin hayalini kuruyorlar.

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte kışın iş yoğunluğundan bunalan ve kalın ve kapalı kıyafet ve ayakkabılardan bunalan kadınlar hem tatilin hem de tatilde giyecekleri kıyafetlerin hayalini kuruyorlar. Valizlerin yavaş yavaş hazırlanmaya başladığı bugünlerde kadınlar için sandalet modelleri de vitrinlerde göz boyuyor. Yaz tatili için genellikle tercih edilen topuksuz sandalet modelleri bu yaz da rahatını seven ve ayak bakımına özen gösteren kadınların tercihi olacak.

Yazlık kadın sandalet modellerinde her zaman olduğu gibi kahverengi renkler hâkimken, fiyonklu ve boncuklu modeller de hem rahatı hem de şıklığı sevenler için tercih sebebi oluyor. Sizler de hazırlıklarınıza başladığınız bu günlerde Arow un kadın sandalet modellerine bir göz atmalısınız.

Arow Dolgu Topuk Sandalet Modelleri

Arow hem rahatlığın hem de şıklığın adresi olarak birbirinden farklı sandalet modellerini bu yıl görücüye çıkardı. Sandaletler yaz için uygun açık ve rahat ayakkabılar iken belki de eşi ile arasındaki boy farkı dolayısıyla her zaman topuklu giyinme ihtiyacı hisseden kadınlar da düşünülerek hem rahat hem de her türlü elbise ile tamamlanabilecek şıklıkta sandalet modelleri sizlerin beğenisine sunulmuş durumda. Bu yıl dolgu topuklu sandaletlerle birlikte bu modellerin bilekten bağlı ve bantlı modelleri de hem iddialı hem de rahat yürümenizi sağlayacak.

Sizler de farklılık isterken, ayak sağlığınızı da korumak istiyorsanız yapmanız gereken //www.arow.com.tr/kadin-sandalet.html sitesini ziyaret etmek olmalıdır. 

Yorumlar (1)

Dilek 4 Yıl Önce

Ustu suslu olan fiyati ne dir

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.