bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Tüm Şık Modelleri ile 1 Karat Pırlanta

MAKALE

Evrende bilinen taşların en güzel hali olarak pırlanta, kadınlar başta olmak üzere hemen herkes tarafından beğenilmekte.

Evrende bilinen taşların en güzel hali olarak pırlanta, kadınlar başta olmak üzere hemen herkes tarafından beğenilmekte. Özel günlerde ve özelliklede evlilik teklifleri ritüeli içinde vazgeçilemeyen hediye mücevheri olarak pırlanta, elde edilme süreci içinde yaşanana zorlu aşamalar oldukça da az bulunan bir maden olması nedeni ile yüksek değer görmektedir.

Doğada bulunan hali olan Elmas cevherinin 57 fasetli özel kesilme bir işlenme biçimine verilen isim olan pırlanta, tüm zarafetine ve şıklığına rağmen oldukça sert ve dayanıklı bir taştır.Binlerce yıldır değer her daim değer görmekle birlikte özellikle son dönemlerde göz alıcı şık tasarımları ile ön plana çıkan 1 karat pırlanta modellerinin en zarif ve en kaliteli kesimleri ve tüm zarafeti ile birlikte yer aldığı Şükran Koç Pırlanta online olarak internet sitesi üzerinden güvenli koşullar içinde müşterilerin beğenisine sunulmakta.

Avantajları ile 1 Karat Pırlanta

Birbirinden özgün şık çeşitlilik içinde tasarımları ile tektaş ve diğer pırlanta yüzükmodellerinin yanı sıra pırlanta kolye, bileklik ve küpe gibi tüm özel pırlantalı mücevher çeşitlerinin uygun koşullar altında sergilendiği platform üzerinden tüm seçkin 1 karat pırlantamücevherler beğeninize sunulmakta.

Şıklığı ve ışıltısı ile göz kamaştıran çok öze tasarımları ile pek çok özel çeşide sahip uygun koşullarda pırlantalı takı çeşitlerine //www.sukrankoc.com/pirlanta adresinden ulaşmak mümkün.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.