bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Suluk Ne İşe Yarar?

MAKALE

Suluk günümüzde çocuklar ve yetişkinler tarafından oldukça tercih edilen bir üründür.

Suluk günümüzde çocuklar ve yetişkinler tarafından oldukça tercih edilen bir üründür. Pet şişe gibi sağlıksız ürünler yerine suluk ile birlikte su içmek daha sağlıklıdır. Suluklar çocukların su içim alışkanlıklarını arttırmaya yardımcı araçlardır. Aynı zamanda bir suluk aldığınızda uzun süre kullanabilirsiniz. Çocuklara ve yetişkinlere özel suluk çeşitleri vardır. Her suluğun ayrı ayrı alım miktarı vardır.

Suluk Çeşitleri Nelerdir?

Çocukların su içimini kolaylaştırmak adına olan suluklar vardır bunlar; takım olarak arabalar bardak suluk ve sandviç kutusu, karlar ülkesi bardak suluk ve sandviç kutusu, Disney prensesler seti, Alâeddin’in sihirli lambası yasemin seti, külkedisi Sindirella seti, pamuk prenses seti, güzel ve çirkin Bella seti ve deniz kızı Ariel setidir.

Detoks şişeleri ile sporunu daha sağlıklı bir hale de getirebilirsiniz. Ayrıyeten suluk çeşitleri ml olarak da değişiklik gösterir. Örnekle bardak boy 470ml, 500ml, 750ml, 1 litre ve bir buçuk litre olarak suluk temin edebilirsiniz. Sizde sağlıklı bir yaşam için suluklarını güvenerek https://www.tupperware.com.tr/ueruenler sitesinden temin edebilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.