bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Schwarzkopf

MAKALE

Saç bakım ürünleri ve saç boyaları konusunda en çok tercih edilen markalardan birisi olan Schwarzkopf, 1898 yılında Berlin’de Kimyacı Hans Schwarzkopf’un eczanesinde doğmuş ve dünya markası haline gelmiştir.

Saç bakım ürünleri ve saç boyaları konusunda en çok tercih edilen markalardan birisi olan Schwarzkopf, 1898 yılında Berlin’de Kimyacı Hans Schwarzkopf’un eczanesinde doğmuş ve dünya markası haline gelmiştir. Geliştirdiği saç bakım ürünlerinin her biriyle müşterilerinin övgüsünü ve yoğun ilgisini almayı başarmış olan Schwarzkopf saç boyalarında da oldukça iddialı ürünler sunmaktadır. Saç şampuanları, saç kremleri, saç bakım ürünleri ve saç şekillendiricileri Schwarzkopf’un ürün yelpazesinde yer alan diğer ürünlerdir.

Colour Specialist Serisi

Schwarzkopf’un müşterilerine yeni sunduğu Colour Specialist serisi üstün özellikleri ile geleceğin boyası olarak taktim edilmektedir müşterilere. Saç boyama kaynaklı saç kırıkları müşterilerin en çok şikayet ettiği konulardandır. Colour Specialist serisiyle birlikte Schwarzkopf,  saç boyaması kaynaklı kırıkların önüne geçmeyi başarmıştır. Ürün içeriğinde yer alan kırılma önleyici bakım özelliğiyle saç kırılmaları %90 oranında daha az görülmektedir.

Schwarzkopf Root Retoucher Serisi

Saçtaki beyazları anında kapatmayı sağlayan seri uygulama sonrasındaki ilk şampuanlamaya kadar kalıcı etki göstermektedir. Schwarzkopf, 6 farklı alternatifle sunduğu seriyle beyaz saçları kapatma konusunda oldukça etkili bir çözüm sunmaktadır. En yeni ürünler https://www.cosmetica.com.tr/schwarzkopf/ sayfasında yer alıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.