bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Sağlıklı Ciltler İçin Peeling

MAKALE

Çok hassas bir yapıya sahip olan cildimiz çeşitli faktörlerden etkilenmektedir.

Çok hassas bir yapıya sahip olan cildimiz çeşitli faktörlerden etkilenmektedir. Makyaj yapmak, çevresel faktörler ve genetik faktörler başlıca sayılabilir. Işıl ışıl ve kusursuz bir cilde sahip olmak için cilde düzenli olarak bakım yapılması gerekmektedir. Peeling ile cildinizdeki tıkanmış gözenekler açılır, ölü hücrelerden arınır ve derinlemesine temizlemiş olursunuz. Böylelikle cilt üzerinde oluşan sivilceler, siyah noktalar ve güneşten kaynaklanan izlerden de kurtulmuş olacaksınız. Peelingde en önemli nokta cildinizin neye ihtiyacı olduğunu ve cildinizin hangi tip olduğunu belirlemektir. Kuru cilt ile yağlı bir cilt birbirinden çok farklıdır. Daha sağlıklı ve etkili sonuçları almak için hangi ürünleri kullanmanız gerektiği doğru bir şekilde seçilmiş olur.

Peeling Nasıl Yapılır?

Peelingin asıl amacı cildi derinlemesine temizlemektir. İlk önce makyajınızı temizlemelisiniz ve ılık su ile yüzünüzü iyi bir şekilde yıkamalısınız. Ürünün üzerinde yazan adımları sıra ile takip etmelisiniz. Her cilt tipi farklı olduğu için bazen her gün bazen ise haftada iki defa yapılması gerekebilmektedir. Bu detay hakkında bilgi ürünlerin üzerinde yer almaktadır. Peelingden sonra cildinizi tonik ile temizlemeli ve nemlendirici kullanmalısınız.

Bütün bu noktaların içerisinde cilt tipinize uygun olan ürünü belirlemek çok kritiktir. Düzenli ve doğru zamanlarda yaparsanız cildinizdeki değişiklikleri çok yakından görebileceksiniz. Pek çok markada peeling ürünleri yer almaktadır. Nivea, Garnier, Diedarmine, Neutrogena başta olmak üzere çok sayıda marka sayılabilir. https://www.cosmetica.com.tr/yuz-temizleyiciler/ sayfasında en güzel peeling ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.