bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Romantizm Kokusu Chloe

MAKALE

Kadınların vazgeçemediği parçalar arasında bulunan Chloe günümüzderomantizm ve feminen etkisini en iyi sağlayan ürünlerdir.

Kadınların vazgeçemediği parçalar arasında bulunan Chloe günümüzderomantizm ve feminen etkisini en iyi sağlayan ürünlerdir. İkinci dünya savaşından yeni çıkmış Avrupa’da moda alanını diriltmek için Gaby Abighon adlı tasarımcı, 1952’de Chloe’yi kurdu. Modanın kalbi Paris de ilk lüks hazır giyim markasını kurmuş oldu ve ilk lüks hazır giyim tasarımcısı ünvanını elde etti.

Paris’in güzel bayanlarının ilk adresi olmayı başarmıştır.Gaby Abighon İsminin ise o yıllarda tasarımlarına kendi isimlerini veremediği için en yakın arkadaşı Chloe’nin ismini vermiştir.Büyücü anlamına gelen bu isim Gaby tarafından esprili bir şekilde büyü yapamıyorduk ama güçlüydük şeklinde ima edilmiştir.

Chloe’nin popülerleşmesi ve Satışı

60’ ların başlarında itibaren Chloe popülerleşmeye başladı.Gittikçe büyümeye başlayan Chloe 66 da Karl Lagerfeld’le anlaştı.Marka anlaşmadan sonra daha da yükselerek bayanların üstünden cıkarmadıkları giysilere dönüştü.

Günümüzde buluzlar, şortla ve deri pantolonla kombinlenmiştir.Uzun şık elbiseler dikkat çekiyor.Mali açıdan pahalı olması onun satış değerini düşürmemiş aksine markanın müptelası olan ünlü müşteriler tarafından adeta vazgeçilemez bir hale gelmiştir.

Chloe ürünlerini bayanlar tarafından günümüzde feminen etkisini daha da ön plana çıkarmak için üretilmiştir.Bayanlar tarafından fiyatının yüksek gelmesinin sebebi geçmişten bu yana kalitesinden ve duruşundan ödün vermemesidir.

İnternet üzerinden satışa sunulduğu gibi mağazalardan da alışveriş yapabilirsiniz.İnternetüzerinden https://www.beymen.com/c_Chloe_1998 adresinden tedarik edebilirsiniz. Beymen sitesinin güvencesi altında hiç bir güvenlik sorunu yaşamadan alışverişinizi yapabilir ve hızlıca teslim alabilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.