bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Projeksiyon Cihazı ve Perde Teknolojisi

MAKALE

Türkiye’deki projeksiyon cihazı pazar payının önemli bir bölümüne sahip olan BenQ Projeksiyon Cihazları, teknolojik gelişmelere uyumluluğu ile farklı kullanım amaçlarına hitap edebiliyor.

Eğitimde, eğlencede, ofiste ve evde film seyrederken görüntüyü büyük ekranda izleme kolaylığı sağlayan projeksiyon cihazlarının kullanımı gün geçtikçe yaygınlaşıyor.

Full HD, 3D, HD görüntü kaliteleriyle her mekanda kullanılabilir özellikte projeksiyon cihazları bulunan BenQ, ofiste ya da eğlencede kaliteli ürün çeşitlerine sahip. Bu markanın en ilgi gören özelliği projeksiyon cihazlarının “eco” ve “smart eco” modları ile parlaklık ve kontrast değerlerine bağlı olmaksızın elektrik tasarrufu sağlayabilmeleri.

 

BenQ projeksiyon ve aksesuarlarının sözleşmeli resmi Türkiye satış bayisi olan BoyutDijital, kullanıcılarına aradıkları BenQ projeksiyon modelini bulamadıklarında yardımcı oluyor. Boyutdijital.com web sitesi projeksiyon cihazı almak isteyen müşterilerine uzman yardımı da sağlıyor.

 

Projeksiyon perdesinin özellikleri nasıl olmalı?

 

İhtiyaca en uygun projeksiyon cihazından sonra, cihaza uygun bir projeksiyon perdesi de bulmak gerekir. Duvara ve tavana asılabilen motorlu ya da storlu projeksiyon perdesinin yanında taşınabilir özellikli tripod, yani ayaklı bir projeksiyon perdesi de tercih edilebilir.

 

İyi bir görüntü elde etmek için mutlaka bir projeksiyon perdesine ihtiyaç vardır. Boyutdijital.com internet sitesinde yer alan bilgilere göre; perde mekanizmasından çok perdenin yüzeysel özellikleri daha önemlidir. Evde sinema keyfi için yüksek kaliteli görüntüler, yüksek optik değere sahip perdelere yansıtılabilir. Gümüş perde, cam tozlu perde, yüksek kontrast perdesi, gri perde gibi teknik anlamda kaliteli perdeler ev sinema salonlarında tercih edilebilir. 

 

En iyi projeksiyon perdesi sabit çerçeveli, piyasada Fixed Frame olarak satılan ve yüksek kontrast projeksiyon perdesi kumaşından seçilmelidir. Fixed Frame perdelerde gergin bir yüzey olduğundan dalgalanma veya potlaşma olmaz, böylece film izlerken gölgelenmeler meydana gelmez.


Projeksiyon perdeleri hakkında detaylı bilgi almak için boyutdijital.com internet sitesini ziyaret edebilir, seçtiğiniz perdelerde %20 indirim ve montaj hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.