bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Pleksi Levha Nedir?

MAKALE

Pleksi levha ürünleri genellikle camdan daha fazla ışık geçirgenliğine sahip ürünlerdir.

Pleksi levha ürünleri genellikle camdan daha fazla ışık geçirgenliğine sahip ürünlerdir. Dış şartlara göre oldukça dayanaklı ve sağlamdır. Bu nedenle bu özelliği ile ön planda yer alır. Pleksi levhalar darbeye dayanıklı olması nedeniyle ve yüksek derilme direncine uygunluk göstermesi sebebiyle her zaman tercih edilen üründür.

Pleksi levha renkli ve renksiz çeşide sahip bir üründür. Hem saydam hem de yarı saydam olabiliyor. Oldukça kolay işlenebilen, kesilen ve delinen hafif bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda renkli renksiz olduğu için plastik cam olarak da bilinebilir.

Pleksi Levha Özellikleri Nelerdir?

Pleksi levha ürününün ışık geçirgenliği oldukça yüksek olup darbelere karşı dayanıklı olur. Bu ürünün ışık geçirgenlik oranı cama göre %92 olarak bilinir. Darbeye dayanıklılık özelliği ise cama göre 6 kat daha fazladır. Keskin bir kenarı bulunmaz. Kırıldığı zamanlarda yaralanmalara sebebiyet vermez. Isı geçirgenlik durumu cama göre %20 daha azdır. İklim şartlarına göre oldukça dirençlidir. Sizde böyle bir ürün çeşidi için https://www.polikarbonlevhafiyatlari.com/kategori/pleksi-akrilik-levha sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.