bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Örgü Şal Modelleri Kullanımının Hanımlar İçin Önemi

MAKALE

Ev hanımlarından çalışan hanımlara kadar geniş bir kullanıcı kitlesi bulunan örgü şal modelleri şık, zarif bir görünüm sergilemektedir.

Ev hanımlarından çalışan hanımlara kadar geniş bir kullanıcı kitlesi bulunan örgü şal modelleri şık, zarif bir görünüm sergilemektedir. Hanımların sıklıkla kullandığı bu model şallar hem yazlık hem de kışlık olmak üzere çeşitlenmekte ve hanımlar tarafından kullanılmaktadır. Kışlık olan örgü şal modelleri yazlık olana göre daha kalın ve sık ilmiklerle işlenir ve buradaki amaç kullanıcıyı soğuk havalardan korumaktır.

Yazlık olan şal modelleri ise ince iplikle ve geniş ilmiklerle oluşturulur buradaki amaç ise kullanıcıyı serin tutmak ve aynı zamanda sıcak havalarda terlemeyi en aza indirmektir.

Örgü Şal Modelleri Fiyatları

Örgü şal modelleri çok sık kullanılan ve satılan modellerdir. Örgü şal modellerinin fiyatları üçe ayrılmaktadır. Şöyle ki; eğer siz modeli ipin rengini ve ipin türünü kendiniz seçmek kendi fikirleriniz doğrultusunda bir model tasarlamak isterseniz ipi, şişi veya tığı kendiniz alıp yaparsanız size bunun maliyeti daha az olacaktır. Bunun yanında yine sadece ipi alıp yapmasını bilen başka birine yaptırsanız da maliyeti farklı olacaktır. Son olarak sadece satılan yere gidip önceden yapılmış olanı beğenip alırsanız başka bir fiyatla bu ürüne sahip olmuş olacaksınız.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.