bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Optik Gözlük Nedir?

MAKALE

Optik gözlük, astigmat, miyop veya hipermetrop gibi görme bozuklukları oturumlarında uzağı ya da yakını görmemizi sağlayan gözlüklere deniliyor.

Optik gözlük, astigmat, miyop veya hipermetrop gibi görme bozuklukları oturumlarında uzağı ya da yakını görmemizi sağlayan gözlüklere deniliyor. Optik gözlükler plastik veya metal gibi bir çerçeve üzerine oturtularak cam, plastik veya cam plastik karışımı gibi özel malzemelerden üretimi yapılıyor. Göz bozuklukları olan insanlarda görmeye yardımcı olan bir araç olarak kullanılıyor.

Optik Gözlük ve Çerçeve Seçimi

Optik Avm 2015 yılından beri e-ticaret firması olarak optik, güneş gözlük ve aksesuar çeşitleri ile müşterilerine hizmet veriyor. İlk kurulduğu yıllardan beri her zaman müşteri memnuniyetine önem vererek dijital platformda satış ve pazarlama hizmeti sunuyor. Gözlük camları ve çerçevelerin özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmak, optik gözlük ve güneş gözlüğü seçimi için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Gözlük seçimi ve seçilen çerçeve sadece görünüşten daha fazlası dikkat çeken özelliği olması gerekiyor. Gözlük ve çerçeve yüze tam uyumlu, kulaklara ve burun kısımlarına baskı uygulamayan cinsten olanların tercih edilmesi gerekiyor.

Gözlük Almanın Güvenli Adresi

Optik ve güneş gözlük modelleri almak ve incelemek için web sitesinde yer alan kategoriler sayesinde istediğiniz ürünleri kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Hem göz sağlığı hem de dikkatleri üzerinize çekebilecek güneş gözlüklerinin en son trendlerini Optik AVM web sitesinde bulabilirsiniz. Web sitesinden alınan tüm ürünler orijinal olup satın alan kişinin adı ne düzenleme garanti belgeleri ile gönderiliyor.

Gözlük Kullanırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Gözlük kullanırken gözlük ayarlarını ve dengesinin bozulmaması için çift el kullanılarak takılıp çıkarılması gerekiyor. Gözlükler eğer pantolon veya gömlek cebinde taşınıyorsa mutlaka kılıfın içerisinde muhafaza edilmesi gerekiyor. Gözlük kullanılmadığı durumlarda çizilmemesi içi sert yüzeylere bırakıldığında ters bir şekilde bırakılması gerekiyor.

Güneş ve optik gözlükleri ile kesinlikle deniz ve havuzlara girilmemesi gerekiyor. Gözlük camların temizliği için mikrofiber bezleri kullanılmasında fayda bulunuyor. Gözlük camları çok hassas oldukları için temizlenmesi sırasında orta köprüden iki parmakla tutularak ve fazla bastırmadan temizlenmelidir. Gözlüklerin cam ve çerçevesi için özel üretilmiş sıvıları ile ya da akan su altında durularak yapılabilir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.