bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Moda ve Emilio Pucci etkisi

MAKALE

Moda günden güne değişen ve gelişen canlı bir organizmaya benzetilebilir. Şu an moda için yeni olan bir süre sonra için eskimiş olacaktır.

Moda günden güne değişen ve gelişen canlı bir organizmaya benzetilebilir. Şu an moda için yeni olan bir süre sonra için eskimiş olacaktır. İşte böyle sürekli değişim ve gelişim gösteren moda sektöründe adınızdan bahsettirmek hatta isminizi gelecek nesillere taşımak kolay değil.

Emilio Pucci Moda Dünyasına Nasıl Girdi?

İşte bu markalardan birisi olan Emilio Pucci karşımızda. Beklenildiği gibi bir İtalyan markası ile daha karşı karşıyayız. İsmini marka olarak yapmış olan Pucci ilk tasarımını kayak kıyafeti olarak yapmış ve kendisi kullanmıştır. Bu tasarımı fark edip bu alana yönelmesini isteyenlerin sayesinde tasarımlar yapmaya başlamıştır. Tasarımları ilgi gören ve yükselişine başlayan tasarımcı spor giyim serisi tasarladı.

Başarısı 1954 yılında Neiman Marcus Moda Ödülü’ne layık görülen tasarımcı çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Vefat ettiği 1992 yılına kadar tasarımlarını ve koleksiyonlarını yayınlamaya devam etti.

Günümüzde Emilio Pucci Faaliyetleri

Emilio Pucci vefat ettikten sonra işleri oğulları aldı ve marka yaşantısına hala devam ediyor. Çocukları babalarından aldığı işi büyüterek daha büyük başarılara imza attılar. Marka bugün bile bir çok kişi ünlü kişi tarafından tercih ediliyor.

Ürün yelpazesine baktığımız zaman bikini, etek, bluz, pantolon, gömlek ve daha bir çok ürünü üretmeye devam ettiğini görüyoruz. Tüm dünyada olduğu gibi marka Türkiye’de rağbet gören markalar arasında yer alıyor. https://www.beymen.com/c_Emilio-Pucci_2056 adresinden ürünleri inceleyebilirsiniz. Ürünlere bakıldığında ürünlerin kalitesi ve şıklığı ilk dikkat çeken özellikler olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca sitede yer alan indirimler sayesinde istediğiniz ürünlere daha uygun fiyatlar ile sahip olabiliyorsunuz. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.