bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Midi Etek Kurtarıcı Parçalar

MAKALE

Midi etek diz kapağının biraz altında ayak topuğuna kadar ulaşmayan etek türleridir.

Midi etek diz kapağının biraz altında ayak topuğuna kadar ulaşmayan etek türleridir. Bu tarz etekler eski çağlardan bu yana her zaman tercih edilen kıyafetler arasında yer alıyor. Midi etekler gerek gündelik hayatta gerek özel zamanlarda olmak üzere oldukça geniş bir alanda kullanılıyor. Mütevazı ve şık kadınların en gözde parçaları arasında yer alan midi etek, maskülen bir görünüm oluşturuyor. Üstelik birçok parçayla farklı kombinler yapmaya olanak sağlıyor.

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren midi etekler pileli, balık model, kloş, kalem eteklerde oldukça sık karşılaşılan bir model olarak alıcılarına sunuluyor. Midi etek orta boy etekler olarak adlandırılsalar da diz kapağını örten eteklerdir. Gerek spor gerekse klasik olarak kullanılabilen bu etek türleri kişilerde sexi ve masum bir görünüm oluşturuyor.

Midi etek modelleri stiletto ayakkabılarla güzel bir kombin yapıldığında muazzam bir görüntü oluşturuyor. Aynı zamanda spor ayakkabılarla ise spor, sade ve şık günlük kullanıma uygun ürünler arasında yer alıyor. Boyu sebebiyle hareket kısıtlamasına gerek kalmadan rahat bir kullanım sunuyor. Dört mevsim kullanıma uygun bu etekler farklı birçok kumaştan tasarlanıyor. Kış aylarında günlük hayatta topuklu bir bot üzerine salaş bir kazakla kombin edilerek rahat bir kullanım sağlarken yaz aylarında ve ya özel günlerde büstiyer kullanımı ile de estetik olarak harika bir görünüm elde etmeye olanak sağlıyor.

Kadife, deri, tül, keten gibi birçok kumaştan midi etek üretiliyor. Özel gecelerde tül midi etekler doğru kombin yapıldığında gözleri üzerine toplamayı başarıyor. Sizler de tarzınızı yansıtan midi eteklere sahip olmak için https://www.beyyoglu.com/collection/etek sitesini ziyaret ederek güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Mini Etek Modelleri

Mini etek diz kapağının üstünde kısa eteklerdir. Mini etek kullanımı oldukça eski çağlara dayanıyor olsa da bazı dönemler popülerliğini kaybetmiştir. Günümüzde popülerliğini tekrar kazanmış olan bu parçalar dört mevsim kullanılmaktadır.

Mini etek zayıflar tarafından sıkça tercih ediliyor olsa da kilosuyla barışık her kadının dolabında yer alıyor. Birçok parçayla rahat bir şekilde kombin edilebilen bu etekler oldukça dikkat çekici kıyafetler arasında yer alıyor. Cesur kadınların vazgeçilmezi olan bu parçalar farklı desen ve modellerde alıcılarına sunuluyor.

Pileli, düz, kloş şekillerde olan bu etekler farklı kumaşlarla kişilerin tarzına farklı bir hava katıyor. Gerek günlük hayatta gerekse özel zamanlarda kullanılabilen mini etek modelleri vücut proporsüyonuna uygun şekilde seçildiğinde muazzam bir görünüm sunuyor. Sizler de tarzınızı yansıtan mini eteklere sahip olmak için https://www.beyyoglu.com/collection/etek sitesini ziyaret ederek güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.