bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Mayo

MAKALE

Almak istediğiniz mayo, hem kullanışlı hem de gösterişli mi olmalı?

Almak istediğiniz mayo, hem kullanışlı hem de gösterişli mi olmalı? Bu durumda yapmanız gereken hem şık modellere yer vermek hem de detayları olan modeller arasından seçim yapmak. Farklı bir görünüm elde etmek için biye detayları olan, ponpon detayları olan modeller tercih edilebilir. Çok sayıda seçenek olduğundan beden ve vücut tipinizi de göz önünde bulundurarak alabilirsiniz.

Mayo Modelleri

Mayolarda tasarım çok farklı olabiliyor. Straplez olanlar, askılı olanlar ya da uzun kollu olanlar gibi geniş bir yelpazede modeller sunuluyor. Aynı zamanda kruvaze yaka olanlar, çapraz bağlı olanlar, düz askılı olanlar gibi seçenekler de var. Sizin en rahat edeceğiniz model hangisi ise onun üzerinden bir seçim yapabilirsiniz.

Dekolte mayolar: Mayolarda dekolte olanları tercih edebilirsiniz. Göğüs bölgesinden askılı olan ya da göğüs bölgesinde dantel detayları ile dekolte sunan mayolar tercih edilebilir. Tamamen şık bir görünüm sağlamak için uygun beden ve renk seçeneğini belirlemeyi ihmal etmeyin.

Mayo Askıları

Mayo askılarının kullanımları farklı olabiliyor. Örneğin düz kumaş askının yerine, örgü detaylarının olduğu askılar tercih edilebiliyor. Askılarda aynı zamanda düz askı dışında, çapraz askılar da olabiliyor. Bunları göz önünde bulundurarak sizin için uygun olanın seçebilirsiniz. Mayo için sunulan askı modellerinde ayarlanabilir olması ya da boyundan bağlamalı olması pratik çözüm sağlar.

https://fifthsenseshop.com/collections/mayo-modelleri adresinden size sunulan mayo modellerini inceleyebilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.