bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Mastik

MAKALE

İhtiyaç bulunduğu zaman dolgu yapılabilmesi için özel malzemelerin kullanılması gerekir. Kullanılacak olan bu malzemeler aynı zamanda yapı ile uygun olmalıdır.

İhtiyaç bulunduğu zaman dolgu yapılabilmesi için özel malzemelerin kullanılması gerekir. Kullanılacak olan bu malzemeler aynı zamanda yapı ile uygun olmalıdır. Bu noktada en çok tercih edilen dolgu malzemelerinin başında ise mastik gelmektedir.

Mastiğin en önemli özelliklerinin başında hiç kuşkusuz sızdırmazlık gelir. Bu sızdırmazlık özelliği sayesinde günümüzde birçok alanda rahatlıkla tercih edilebilir olmaktadır. Aynı zamanda çok elastik bir yapısı bulunur. Bu sayede sert veya yumuşak zemin gibi bir zorunluluk bulunmadan çok rahat bir şekilde kullanılabilir olmaktadır. Özel olan modelleri izolasyon ve sağlamlık açısından da tercih edilebilir olmaktadır.

Mastik Modelleri

Tercih edilebilecek içi tür mastik modeli bulunmaktadır. Bunlar ise silikon ve akrilik olarak adlandırılmaktadır. Akrilik modelleri genel olarak su bazı olmaktadır. Yüksek sıcaklığa dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu sayede hem iç mekanlarda hem de dış cephede kullanılabilir.

Silikon modeller ise genel olarak ev içinde su yalıtımı için tercih edilen modeller olmaktadır. Sizler de bu noktada ürünleri incelemek ve satın almak isterseniz https://www.master-builders-solutions.com/tr-tr/fonksiyonlar-ve-uygulamalar/su-yalitimi-ve-mastik sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.