bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Masif Panel

MAKALE

Masif panel, masif ahşapların kullanımının kolaylaştırılarak, lamellerin birleştirilmesi ile oluşur.

Masif panel, masif ahşapların kullanımının kolaylaştırılarak, lamellerin birleştirilmesi ile oluşur. Malzemeler birleştirildikten sonra, yapıştırılır ve masif paneller elde edilir. Ürünün kullanım alanı çok geniştir. Özellikle doğal ahşap sevenlerin, en çok tercih ettiği ürünlerin başında gelir. İç mekânlar, diş mekânlar, çeşitli eşyalar ya da oyuncak sektörün de kullanılabilir. Orjinal ürünlerdir ve ahşabın en doğal halidir. Ağaçların daha yaşken, hiç bir aşamadan geçmeden ve doğal dekoratif hali bozulmadan elde edilen masif panel, mobilya sektöründe çok fazla tercih edilir.

Masif Panel Hangi Avantajları Sunar?

%100 doğal ve sağlıklı ürünlerdir. Diğer avantajları ise şunlardır:

Ağacın özelliği ve deseni bozulmadan yapılır. Dekoratif ve kullanışlı ürünlerdir. Makinada rahat bir şekilde üretilebilir. Olumsuz şartlara karşı dirençlidir. Masif panel, uzun süre kullanılabilir. Değişik model ve boyutlar da üretilebilir. Yüksek performanslıdır. Çeşitli ağaç türleri kullanılabilir. Mobilya üretimin de önemli bir malzemedir.

Masif panel çeşitlerini incelemek, fiyat seçenekleri öğrenmek için, https://salkimorman.com.tr/masif-panel.htm sitesini ziyaret edebilir, hizmet alabilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.