bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Lazer Kesim Makinası

MAKALE

Çok güçlü bir ışın huzmesini çeşitli optik araçlarla bir noktaya odaklayıp önceden belirlenmiş yönergelere göre otomatik olarak kesim gerçekleştirebilen makinelere lazer kesim makineleri denilmektedir.

Çok güçlü bir ışın huzmesini çeşitli optik araçlarla bir noktaya odaklayıp önceden belirlenmiş yönergelere göre otomatik olarak kesim gerçekleştirebilen makinelere lazer kesim makineleri denilmektedir. Endüstriyel üretimde kullanılan bu makineler fiyatlarının düşmesi ve kompakt hale gelmeleriyle hobi amaçlı bu ürünleri edinmek isteyen kimselere de hitap eder hale gelmiştir. Buharlaştıran, eriten, termal gerginlik yaratan özelliklere sahip modelleri de bulunan lazer kesim makinası çeşitleriyle belirli bir yüzey üstüne marka, logo kazımaktan, oldukça detaylı şekiller kesmeye kadar çok çeşitli kesim işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Lazer Kesim Makinalarının Faydaları

Gelişmiş bir ürün olan lazer kesim makinesi yanında birçok avantajı getirmektedir. Bunların başında kesim esnasında çapak, kıymık gibi ekstra döküntülerle uğraşma sorununun ortadan kaldırması gelmektedir. Makine malzemeyi tamamen otomatik bir şekilde,tek seferde,pürüzsüz ve net olarak kesebilmektedir. Diğer kesim aletlerine kıyasla kesim esnasında daha az materyalin ziyan olmasını sağlamaktadır. Kesilen malzeme üstünde az stres oluşturduğundan kesim esnasında bozulma, çatlama gibi sorunlarla uğraşma riskinizi en aza indirir. Eğer bir lazer kesim makinesi isterseniz https://www.sanayiden.com/lazer-kesim-makinalari sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.