bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kraft Kâğıt Ne İşe Yarar?

MAKALE

Matbaalarda basılan ürünler, biri kâğıt olmak üzere çeşitli malzemelerden yapılır. Pek çok kâğıt türü olduğunu ve kraft kâğıdının bunlardan biri olduğunu belirtmekte fayda var. Kraft kâğıt nedir? Bu nedenlerle, bu kâğıt türü, çeşitli amaçlara uygun ürünlere baskı yapmayı kolaylaştırır.

 Saf selülozdan yapılan bir kâğıt çeşidi olan kraft kâğıdı, geri dönüştürülebilir olduğundan ötürü çevre dostudur. Bu yüzden çoğunlukla tercih ediliyor.

Kraft Kâğıdın Özellikleri

Basılı malzemelerden biri olan kraft kâğıt birçok ürün elde edilebilmektedir. En ekonomik kraft kâğıdı türü, hazır bir malzeme olduğu için saf selülozdan yapılır. İmalatlarında tek katlı ya da çok katlı seçeneklerinin bulunması, çeşitlenmesine katkı sağlayan bir unsurdur. Diğer kâğıt türleri ile karşılaştırıldığında bu tür kâğıtların dayanıklı yapısı öne çıkmaktadır. Bu nedenle dayanıklı yapısı ile tercih edilen kâğıt türü olarak matbaa sektöründe yaygın olarak tercih edilmektedir.

 Kraft Kâğıt Nerelerde Kullanılır?

Kraft kâğıdı nerelerde kullanılır? Ambalaj veya gıda sektörü bu kâğıdın en yaygın kullanıldığı sektör olsa da matbaalarda basılan birçok ürün için kraft kâğıt tercih edilmektedir. Kraft kâğıt, normal kâğıttan farklı özelliklere sahiptir ancak normal kâğıttan daha dayanıklıdır. Tüm bu malzemeleri https://www.guvensanat.com/kraft-kagit siteden bulabilirsiniz.

Formun Üstü

Formun Altı

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.