bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kırtasiye Malzemesi Alırken Kaliteli Ürünler Tercih Edin

MAKALE

Hem okul öncesi hem de okul çağındaki çocukların en çok kullandığı malzemeler arasında kırtasiye malzemeleri de yer alıyor. Kırtasiye malzemeleri alırken, en çok önem verilmesi gereken nokta; çocukların sağlığını ön plana alarak ürün seçimi yapmak.

Hem okul öncesi hem de okul çağındaki çocukların en çok kullandığı malzemeler arasında kırtasiye malzemeleri de yer alıyor. Kırtasiye malzemeleri alırken, en çok önem verilmesi gereken nokta; çocukların sağlığını ön plana alarak ürün seçimi yapmak.

 

Çocukların kullandığı kırtasiye malzemeleri arasında okul kalemleri, silgiler, defterler, boya kalemleri, kalem kutuları, kalemtraş gibi ürünler yer almakta. Ürünün görselliği ya da işlevselliği her ne kadar cazip olsa da, çocuklarınıza kırtasiye malzemesi alırken malzemelerin içerdiği maddeleri mutlaka incelemelisiniz.

 

Resim defteri, kalem, kalem kutusu gibi malzemeler alırken, bunların boya içermemesine ya da içerdiği boya oranının en az oranda olmasına önem verin. Çocukların sağlığı açısından özellikle kanserojen nitelikte olan boyalardan yapılmış oyun hamurlarından, boya kalemlerinden, boya malzemelerinden uzak durmak gerekiyor. Özellikle boya kalemleri, sulu boyalar ve hamurlar tene çok daha fazla temas eden ürünler olduğundan bu ürünleri alırken oldukça dikkatli davranılmalı.

 

Almayı düşündüğünüz kırtasiye ürünlerinin ve boya malzemelerinin etiketlerini incelediğinizde, ürünün içeriğinde azo boyası, solvent, formaldehit gibi maddeler yer aldığını görürseniz, bu ürünlerden uzak durun.

 

Kırtasiye malzemesi alırken dikkat edilmesi gereken hususlardan biri de kaliteli ürünlere yönelmek. Ucuz diye alınan kimi ürünler hele ki üzerinde marka yazmıyorsa çocukların sağlığı açısından tehlikeli olabilir. Markasız ürünlerden uzak durmakta fayda var.

 

Kaliteli kırtasiye malzemeleri arıyorsanız, kalite konusunda en güvenilir adreslerden biri olan www.petunyashop.com’u ziyaret edebilirsiniz. Siteye girdiğinizde ürünlerin her biri ayrı kategorilerde yer aldığı için kolaylıkla aradığınız ürünlere ulaşabilir, hem ürünleri hem de fiyatlarını inceleyebilirsiniz.

 

Petunyashop’da satışa sunulan kırtasiye ürünleri arasında kalemler, silgiler, defterler, kalemtraşlar, uçlar, kalem kutuları, cetveller, etiket ve stickerlar, bantlar, defter ve kitapları kaplamak için kaplar yer alıyor. Hem rengarenk hem de desenli ürünler çocuklarınız kadar sizlerin de hoşunuza gidecek. Sizler de kendiniz için kırtasiye malzemeleri satın alabilirsiniz. Siteye girdiğinizde sadece çocuklarınız için değil hem kendinize hem de sevdiklerinize hediye olarak alabileceğiniz birçok ürün bulabilirsiniz. Şemsiyeler, cüzdanlar, mousepadler, organizerler, ajandalar, renkli ve şirin desenli gözlük ve lens kapları ilginizi çekebilir. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.