bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Heliocare Spf 50 Jel Güneş Kremi

MAKALE

Karma ve yağlı cilt yapısına sahip bireyler için uygun olarak üretilen heliocare güneş kremi sizleri güneşin zararlı ışınlarından korur.

Karma ve yağlı cilt yapısına sahip bireyler için uygun olarak üretilen heliocare güneş kremi sizleri güneşin zararlı ışınlarından korur. Güneş lekelerine karşı cilt bariyerlerini korumanıza yardımcı olur. Alkol içermez ve kolaylıkla emilerek yağlı bir his bırakmaz. Uzun süreli koruma sağlayan güneş kremini günlük olarak kullanabilirsiniz.

Heliocare 360 Air Gel Oil Free

Sivilceli ve akneye yatkın olan ciltler için güneşten koruma sağlayan heliocare yağsız ve nefes aldıran bu jeli kullanabilirsiniz. Görünür güneş ışınlarına karşı uzun süreli koruma sağlar. Yağsız bir yapıya sahip olduğundan dolayı cildinize yağlı bir his bırakmaz ve kolayca emilerek bakımınızı yapmanıza yardımcı olur.

Heliocare Ultra Protection Gel

Cildinizi zararlı güneş ışınlarına karşı korurken aynı zamanda erken yaşlanma karşıtı olarak da heliocare ultra protection gel kullanabilirsiniz. Sivilceli ciltlerin tedavisinde destekleyici ürün olarak da kullanılabilir. Doğal yapısından dolayı cildinize hiçbir zarar vermez. Gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz ürünlere https://www.kozmela.com/heliocare link adresine tıklayarak ihtiyacınız olan ürünü satın alabilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.