bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Göz Alıcı Altın Kolyeler

MAKALE

Doğada bulunan en göz alıcı elementlerden biri olan altın, yüzyıllardır mücevherler başta olmak üzere insan yaşamındaki değerli alanlarda kullanılmakta ve güç ve ihtişam sembolü sayılmaktadır.

Doğada bulunan en göz alıcı elementlerden biri olan altın, yüzyıllardır mücevherler başta olmak üzere insan yaşamındaki değerli alanlarda kullanılmakta ve güç ve ihtişam sembolü sayılmaktadır. Parlak sarı rengi, su ve havadan etkilenmediği için paslanmayan ya da kararmayan yapısı altının mücevher endüstrisindeki değerini arttırmıştır.

Altın, günümüzde alyanslarla evlilik bağını kurarken, altın kolye, küpe, yüzük olup kadınların güzelliğini tamamlamaktadır. Son yıllarda özellikle altın kolyeler çok sevilen ve tercih edilen hediyeler arasında. Kalıcı olması, sevgiyi, kişisel zevkleri, inançları temsil eden detayları, zarif ve günün modasına uygun tasarımları ile altın kolyeler hem kadınların hem de erkeklerin tercih ettiği ürünlerdir.

ALTIN KOLYE ÇEŞİTLERİ

Şükran Koç pırlantada, bir kelebeğin, çiçeğin ya da yusufçuğun doğadaki güzelliğinin altının ışıltısı ile şekillendiği ve altın ışığında hayat bulduğu altın kolye ucu tasarımları çok ilgi görüyor. Sonsuzluğun sembolü “vav” temasının altın bir kolyedeki vurgusu ya da doğal bir mucize olan kar kristalinin altına işlenişi en zarif altın kolye detaylarından bazıları.

Sevdiğinize ya da kendinize Şükran Koç Pırlantadan “sonsuzluk altın kolye” ya da “vava altın kolye” alarak sonsuzluğu, yıldız altın kolye” ile gökyüzünü, “melek kanatlı altın kolye” ile iyiliği ve erdemi, “Osmanlı tuğralı altın kolye” ile tarihi hediye edebilirsiniz. Altın kolyelerin doğayı, duyguları, tutkuları ve ilgi alanlarını stilize eden ve altının değerli yüzeyinde sonsuzlaştıran etkisini taşıdığınız mücevherle yaşatmak çok güzel bir duygudur. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.