bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Giyotin makas

MAKALE

Giyotin makas genellikle kâğıt kesme makinası olarak bilinmektedir.

Giyotin makas genellikle kâğıt kesme makinası olarak bilinmektedir. Günlük hayatımızda kullandığımız her evde mutlaka bulunan makaslarla benzer nitelikte olsa da gerek kullanım amacı gerekse modeli ile standart makaslardan ayrılmaktadır.

Giyotin Makas Özellikleri

Ciddi oranda zaman tasarrufu sağlamakta olan giyotin makaslar çift bıçaklı yapısı ile öne çıkmaktadır. Bu bıçaklar ya sabittir ya da hareketli bıçaktır. Kesim işleminin uygulanacak olduğu sac malzemelerinin kalınlığı ile doğru orantılı olarak, uygulanacak işlem belirlenecektir.

Giyotin Makas Nerelerde Kullanılır?

Giyotin makas oldukça büyük bir kullanım sahasına sahiptir. Kırtasiyelerde ve matbaalarda kullanılabildiği gibi, imalat sanayilerinde, metal işleme atölyelerinde ve daha pek çok yerde sıklıkla kullanılabilmektedir. Giyotin makas sayesinde profesyonel kesimler yapabilmeniz mümkün hale gelmektedir.

Geçmişten Günümüze Giyotin Makas

Geçmişte manuel olarak gerçekleştirilmekte olan giyotin makas, günümüzde gelişen teknoloji sayesinde bilgisayar ortamında gerçekleştirilebilmektedir. İnşaat sektörü, mobilya sektörü, makina sektörü, beyaz eşya gibi kullanım alanları bir hayli geniş olan giyotin makas, pek çok sektörün vazgeçilmez demirbaşlarından biri haline gelmiştir. https://www.sanayiden.com/giyotin-makas sitesinden ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.