bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Fraksiyonel Lazer Ne İşe Yarar

MAKALE

Fraksiyonel lazer cilt problemlerine hem kısa sürede çözüm bulmak hem de kalıcı bir etki eti de etmek istendiği zaman devreye giriyor. Son derece yaygın bir şekilde uygulanan fraksiyonel lazer sivilce izlerini gidermeye ya da ince kırışıklıkları yok etme gibi amaçlarda da kullanılır. Günümüzde fraksiyonel lazer işleminin pek çok farklı amaçla kullanıldığını ifade edebiliriz.

Fraksiyonel Lazer Nasıl Etkili Olur

Fraksiyonel lazer cildin altı üst katmanlarına ulaşan lazer ışınları cildin kolejin üretimini tetikliyor. Lazer ışınlarının ciltte gözle görülmeyecek kadar küçük tüneller açması cildin uyarılmasını da sağlıyor. Bu sayede kolajen üretimi tetiklendiğinde ciltteki küçük hasarların tamiri ile beraber bir yenilenme süreci de başlıyor.

Bir anlamda ciltte oluşan minimal düzeydeki hasarların tedavi edilmesi ile beraber farklı cilt problemlerinin ortadan kaldırılmasında mümkün hale getiriyor. Fraksiyonel lazer son derece etkili bir yöntemdir. Fakat her cilt probleminin tamamen ortadan kaldıracağı ifade edilemez. İşlem evvelinde yapılacak muayene ile problem ne oranda ortadan kalkacağına dair tahmini bir bilgi verilebilir. Fraksiyonel lazer hakkında detaylı bilgiyi https://www.dryusuftopal.com/fraksiyonel-lazer/ sitesinden alabilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.