bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Eşsiz Bir Tatil ve Konaklama Keyfi

MAKALE

Antalya’nın Lara’sı mükemmel bir doğa güzelliğine sahiptir. Bu güzellikleri yaşarken IC Hotels Residence ile keyifli ve konforlu konaklamalar yapabilirsiniz.

Antalya’nın Lara’sı mükemmel bir doğa güzelliğine sahiptir. Bu güzellikleri yaşarken IC Hotels Residence ile keyifli ve konforlu konaklamalar yapabilirsiniz.

Bazı bölgeler, kendinizi özel hissedeceğiniz eşsiz tatillere olarak tanır. Lara, bunlardan yalnızca bir tanesidir. Eşsiz güzelliğin dışa yansıması olarak dünyada bilinen Lara bölgesi, aynı zaman da Akdeniz otellerinin en iyi hizmet anlayışının sunulduğu bölge olarak da tanındığından son derece iyi bir üne sahiptir. Bu bölgede ki bazı konaklama tesisleri, eşsiz tatilin daha egzotik hale gelmesine sebep olmaktadır. Bunlardan bir tanesi IC Hotels Residence olarak dikkat çeker. IC Hotels Residence Gezinomi otel sayfası ile daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.

2007 yılından itibaren faaliyet gösteren IC Hotels Residence, uzak doğu mimarisine göre dizayn edilmiş, özel peyzaj çalışmaları tamlamlanmış ve ayrıcalıklı olarak işleyen servis ve hizmet ağıyla bölgede butik tarzda hizmet sunuyor. Lara bölgesinin Kundu kesimlerinde 70 dönümlük alan üzerine kurulu olan bu eşsiz bölge, mükemmel bir tatil anlayışının da başlangıç noktalarından birisi olarak anılıyor. Antalya şehir merkezine yalnızca 25 kilometre mesafede yer alan tesis, kolay ulaşılabilir olmasıyla eşsiz bir kolaylığı da beraberinde getirmenin avantajını yaşıyor. IC Hotels Residence, misafirlerini lüks ve konforu bir arada bulunduran, aynı zaman da özgün ve seçkin 44 villada yaşamaya davet ediyor.

Antalya otelleri genellikle her şey dahil sistemde çalışmasına rağmen bu tesis ultra her şey dahil sistemde hizmet sunuyor. Balayı ayrıcalıkları sunduğu için aynı zaman da balayı otelleri olarak da yorumlanan bu tesis, yeni evlenen çiftlere meyve sepeti, şarap ikramı, oda süslemesi, A’la carte restoranda öncelik gibi imkanlar tanıyor.

Yeme içme konusunda son derece cömert olan tesiste geçerli konsept saatlerinde; Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler, gün içerisinde snack, ikramlar, yerli ve bazı yabancı alkollü-alkolsüz içecekler ücretsiz olarak sunuluyor. Bunun yanı sıra belirtilen hizmetler dışındaki tüm ekstralarda ise ücret uygulaması yapılıyor. IC Green Residence misafirleri, IC Hotels Green Palace gündüz aktivelerinden akşam gösterileri ve eğlencelerinden faydalanabilmektedir.

Odalar, eşsiz bir dekorasyon örneğine sahip. Bu sebepledir ki oldukça beğeniliyor. Göl villa, Göl deluxe villa, Bali villa, Bali deluxe villa, Süperior deluxe villa gibi alternatif odalara sahip olan tesiste Balkon,Banyo, Duş. Jakuzi, Saç Kurutma Makinesi, Mini Bar, Müzik Yayını, Oda Kasası, Split Klima, Telefon, Uydu Yayını, LCD Televizyon, Küvet, Bornoz, Banyo Gereçleri, TerlikSeramik ZeminYüzme havuzu gibi imkanlar yer alıyor. Bazı özellikler standart olarak yer alırken jakuzi gibi bazıları da standartın üzerinde ki odalarda bulunuyor.

 Ercan şirketler tarafından işletilen bu otel, mükemmel bir tatil deneyimi yaşamanız için oldukça geniş olanakları size sunuyor. Denize sıfır olan bu otelde yapabileceğiniz bazı ücretli veya ücretsiz aktiviteler arasında Havuz, Aktiviteler, Aerobic, Beach Voley, Canlı Müzik, Dart, Spa, Masa Tenisi, Masaj, Mini Golf, Okçuluk, Sauna, Jakuzi, Boccia, İmport İçkiler, Çocuklar İçin Çocuk Havuzu, Çocuk Kulubü, Çocuk Parkı, Dondurma gibi uygulamalar yer alıyor.

 

IC Green Residence, Antalya’da sizin için eşsiz bir tatilin başlangıç noktalarından birisi olacaktır. Mükemmel bir denize sahip olan, mavi bayraklı plajı olan ve butik konseptte ultra lüks villalar aracılığıyla hizmet sunan bu tesis, Lara’nın gözdesi konumunda kendine yer buluyor. Mükemmel bir tatil anlayışının en tepesinde yer alan IC Green Residence ile eşsiz bir deneyime ilk adımı atabilir veya mükemmel bir tatilin başlangıcını yapabilirsiniz. Denizin, kumsalın ve güneşin tadını çıkarabileceğiniz gibi, birden fazla aktiviteye de imza atacağınız IC Green Residence ile keyifli ve huzurlu dakikalar sizi bekliyor olacak. İster siz, ister ailenizle geçireceğiniz tatilden keyif almayı amaçlıyor, ferah bir yerde tatil yapma ihtiyacına sahip oluyorsanız IC Green Residence en güzel tercihlerden birisi olacaktır. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.