bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Easycep İkinci El Apple Cep Telefonu Modelleri

MAKALE

Dünya markası Apple cep telefonu modelleri satışa sunulan çok fonksiyonlu cihazlar arasında yer almaktadır.

Dünya markası Apple cep telefonu modelleri satışa sunulan çok fonksiyonlu cihazlar arasında yer almaktadır. Yüksek megapiksel kamera özellikleri, ince kasası ve İOS sisteminin verdiği kapasiteyle, ekran kontrollerinde de dünyanın ilk sırasında yer alan cep telefonu modelleri arasında yer almayı başarmıştır. Easycep güvenli ödeme ve iade koşullarıyla ikinci el alım ve satım yapılabilmektedir. 

Easycep İkinci El Apple Modeller

İphone cep telefonu modelleri, cihazın fonksiyonel özellikleri ve fiziksel hasarları üzerinden incelendikten sonra satışa sunulmaktadır. Tuş ve dokunmatik ekranındaki özelliklerin bozuk olmaması, batarya ömrü ve kullanım süreci ile ilgili bilgiler alındıktan sonra İphone modelleri satış alanına sunulur.

· Parmak izi okuma ve dokunmatik ekran fonksiyonları sorunsuz olmalıdır. 

· Kasa hasarı minimum seviyede olmalıdır. 

· Parmak izi algılama, dokunmatik hız ve kamera fonksiyonlarına dair orijinal parça kullanımına yer verilmelidir. 

· Batarya ömrü ve orijinal batarya kullanımı önemlidir 

· Touch Id ve iCloud özellikleri güvenli bulunmalıdır. 

· Orijinal kutu ve aksesuarlara göre satış alanına sunulur. 

Easycep İphone Modeli Al!

İphone modelleri son dönemde en sevilen ve kullanışlı bulunan cep telefonu seçenekleri arasında yer almaktadır. İkinci el iphone seçenekleri, İphone 8, 7 Plus, 7, 6S ve tüm yeni modellerin yer aldığı geniş bir alana sunulmaktadır. Kullanıcıların ve alıcıların ortak alanda buluştuğu Easycep platformunda, aksesuar kullanımı, cam fonksiyonları ve iCloud özelliklerine göre bilgilendirme yapılmaktadır. 

Son modeller, yeni ve hasarsız seçeneklerle ikinci el Apple seçenekleri, uygun ödeme yöntemleri ve güvenli satış platformu üzerinden sunulmaktadır. Orijinal parçalarla ve aksesuarlarla birlikte cep telefonu modelleri, kullanıcının sıfır modeller kadar sorunsuz cihazları alabilmesini sağlayacak şekilde teknikerler tarafından kontrol edilir. 

Apple Tablet Modelleri

Cep telefonu ve tablet modelleri için kullanım alanınızı genişleten ve cihazlara ömür veren seçenekler, https://easycep.com/ güvenli satış alanıyla mümkün olacaktır. Tabletlerin kasa, cam ve fonksiyonel özellikleri kontrol edildikten sonra 14 günlük iade koşuluyla birlikte satış alanına sunulur. Kullanıcının sorunsuz ve güvenli bir şekilde alım yapabilmesi için özel fiyat aralıklarına yer verilmiştir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.