bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Dizel jeneratör Fiyatları

MAKALE

Jeneratör kullanımı özellikle elektrik yoğun çalışma alanlarında sıklıkla görülür. Büyük işletmeler, hastane, fabrika, imalathane vb. alanlarda jeneratör adeta hayat kurtaran ve iş akışını sürdürülebilir kılan cihazlardır. Jeneratörler de hem kullanım hem de güç aralığı anlamında birbirinden ayrılırlar. Dizel jeneratörler günümüzün en sık tercih edilen jeneratör çeşitlerinden bir tanesidir. Dizel jeneratörler yakıt enerjisini önce hareket enerjisine sonra elektrik enerjisine çevirebilen sistemlerdir. Teksan olarak sizlere dilediğiniz güç aralığında dizel jeneratör kiralama yapmaktayız. Dizel jeneratör fiyatları ise ihtiyaç doğrultusundaki güç aralığına göre farklılık göstermektedir.

Dizel Jeneratör Seçenekleri

Diğer jeneratörlerde olduğu gibi dizel jeneratörlerde de güç aralığı bakımından farklı seçenekler söz konusudur. Dizel jeneratörler temel olarak 9 kVA ile 3550kVA güç aralıklarına sahip seçeneklerle sunulur. Projeye özel üretim yapılan dizel jeneratörler işlerin aksamadan ilerleyebilmesi adına son derece kullanışlıdır. Temel bir dizel jeneratör sisteminde motor, alternatör, yakıt deposu, şasi ve kontrol panosu yer almaktadır. Teksan olarak sizlere ihtiyacınız doğrultusunda birbirinden farklı güç aralıklarında dizel jeneratör seçenekleri sunmaktayız.

Teksan dizel jeneratör seçenekleri içerisinde projenize en uygun, ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılayabilecek cihazı bulmanız mümkündür. Sizlere sunduğumuz dizel jeneratörlerimiz diğer jeneratörlerimizde olduğu gibi tuz testi sertifikasına sahiptir. Bu anlamda 2000 saatlik testlerde dayanıklılığı kanıtlanmıştır. Ayrıca yine sismik sertifikamız 9 büyüklünde meydana gelebilecek bir depreme kadar dayanıklılığı garanti etmektedir. Projenize aralıksız ve güvenle devam edebilmek için dizel jeneratör seçeneklerimizi https://www.teksan.com/tr/dizel-jenerator/ adresinden inceleyebilir, fiyat bilgisi alabilir ve ihtiyacınız doğrultusunda bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.