bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Deliveo Kurye Programı Nasıl Çalışır?

MAKALE

Kuryeler; eve teslimat veya nakliye firmaları için geliştirilen bulut tabanlı teslimat yönetimi yazılımı ile takibi edilebilmektedir.

Posta veya her türden paketin ulaştırılmasında çalışan kimselere Kurye denir. Kuryeler, posta servislerinden farklı olarak daha hızlı teslimat, kolay takip ve güvenlik gibi nedenlerle kullanıcılar tarafından tercih edilir. Günümüzde E-ticaret’in yaygınlaşmasıyla birlikte kurye istihdamı da artış göstermiştir.

Herkes kurye olabilir; mezuniyet şartı ve cinsiyet ayrımı yoktur. Kurye olmak için öncelikle 18 yaşını tamamlamış olmak gerekiyor. Bunun dışında A2 ehliyetine sahip olunması ve motosiklet kullanımı konusunda tecrübe de önem taşımaktadır. Görev yapılacak şehrin ve semtin sokaklarına hâkim olunmasıyla birlikte iyi bir yön bilgisine sahip olması ise kurye mesleğini yerine getirebilmenin olmazsa olmazları arasındadır.

Kuryeler; eve teslimat veya nakliye firmaları için geliştirilen bulut tabanlı teslimat yönetimi yazılımı ile takibi edilebilmektedir. Müşteriler; kurye programı sayesinde paketlerini takip edebilmektedirler. Tüm detayları düşünülerek tasarlanmış bir kurye yazılımı sizi en az bir kişinin işinden kurtaracaktır.

Müşterilerin paketlerini takip etmelerini, yeni paketler eklemelerini, etiket basmalarını ve kendi depolarını yönetmelerini sağlayan ve tüm bu işlemlerin hepsinin tek bir yerden yapılabildiği kurye yazılımları en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. Deliveo, kurye şirketlerine canlı sipariş takibi ve sevkiyat yönetimi konusunda en çok tercih edilen firmaların başında gelmektedir. Temel özellikler arasında sürücü takibi, zamanlama, bildirimler ve self servis müşteri portalı yer alır. Paketleri almak ve teslim etmek, fotoğraf çekmek ve rota planlaması ve teslimat kanıtı için uygulamayı veya web erişimini kullanabilmektedirler. Sevk görevlileri; kuryelerin yükünü ve konumunu gerçek zamanlı olarak görebilmektedirler.

Ayrıca; Çevrimiçi mağazalara ve diğer kurye sistemlerine verimli bir şekilde bağlanabilir yada ihtiyaçlarınız için özel bir eklenti geliştirebilirsiniz. Bu sayede Deliveo müşteri hizmetleri iş yükünü dörtte bire kadar azaltır.

Deliveo bulut tabanlı kurye hizmet sistemi, müşterilerine en son teknoloji ürünü yazılımlarla hizmet vermek ve dahili iş yönetimini şeffaf ve organize hale getirmek isteyen firmalar için 2012'den buyana ticari olarak kullanılabilen profesyonel bir araçtır. Sistem; müşterilerin talepleri doğrultusunda sürekli geliştirilmekte ve onların ihtiyaçlarına göre uyarlanmaktadır. Deliveo kurye sistemi birçok teslimat alanında başarıyla kullanılabilmektedir.

Kurye ve paket hizmetleri, eve teslimat veya nakliye şirketleri için Deliveo bulut tabanlı teslimat yönetimi yazılımı hakkında daha detaylı bilgiye https://deliveo.eu/tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.