bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

D-Smart Başvurusu İle Sinemayı Evinize Taşıyın

MAKALE

Ülkemizin en büyük ve en köklü digital televizyon platformlarından birisi olan D-Smart; 2007 yılından beri ülkemize vermiş olduğu hizmet ile alanındaki en büyük kurumsal firmalardan birisi olmayı başarmıştır.

Ülkemizin en büyük ve en köklü digital televizyon platformlarından birisi olan D-Smart; 2007 yılından beri ülkemize vermiş olduğu hizmet ile alanındaki en büyük kurumsal firmalardan birisi olmayı başarmıştır. Yılların vermiş olduğu tecrübe ve kaliteli yayın anlayışı ile her zaman en iyisini hedefleyen D-Smart; müşteri memnuniyetini esas olan politikası ile de, milyonlarca insanın güvendiği bir kurum olmuştur. D-Smart; her geçen sene geliştirdiği teknolojisi ile artık daha kolay bir şekilde televizyon kanallarını müşterilerinin ayağına kadar getirmektedir. Çok geniş bir konseptte yayın yapan bu digital televizyon platformu, spordan belgesele, müzikten sinemaya kadar birçok farklı alanda televizyon kanallarına sahip olup, bu kanalları mükemmel görüntü kalitesi ile müşterilerine izlettirmektedir.

D-Smart platformuna üye olmak son derece basit bir işlem ile gerçekleşmektedir. Web sitesi üzerinden gerçekleştirilen bu işlem ile beraber D-Smart aboneliği hemen aktif hale getirilmektedir. Unutulmaz ve heyecanlı spor müsabakaları, hd kalitesinde yayınlanan belgeseller, harika sinema filmleri, yaşama dair birçok bilgi ve tecrübenin paylaşıldığı televizyon kanallarının hepsi sadece bir tık uzaklıkta yer almaktadır. Bu güzide platforma üye olarak, televizyon izlemenin zevkini çıkarmak ve heyecan dolu anlar geçirmek son derece basittir. Bu ayrıcılığı kaçırmamak için D-Smart adresinden başvuru yapabilirsiniz.  D-Smart abonelerine özel bir şekilde düzenlenen bir paket olan Xtra paketi ile özellikle yetişkin insanlar heyecanlı dakikalar geçirebilmektedir. Bu heyecanın sebebi de xtra paketi içerisinde sunulan 4 adet özel televizyon kanalıdır. Bu televizyon kanalları, erotik konsept dahilinden en iyi yayını yapan ve ikisi hd kalitede olan televizyon kanallarıdır. Penthouse hd, penthouse 3d, penthouse ve erotica adlı kanallar ile yetişkin bireylere çok özel dakikalar yaşatacak olan bu kanallar, D-Smart içerisinde xtra paketi bünyesinde yer almaktadır. Müşterilerinin her türlü zevkine göre en güzel televizyon kanallarını ülkemize getiren D-Smart, bu hizmet anlayışı ile farklı zamanlar geçirmek isteyen ve heyecan arayan müşterilerini de unutmamaktadır. Bu paket ile ilgili daha fazla bilgiye D-Smart linkinden ulaşabilirsiniz.

Yılların tecrübesi ile yayın hayatına devam eden D-Smart avantajlarını kaçırmamak için acele etmeniz gerekmektedir. Sizler de bu platform ile beraber güzel zamanlar geçirebilirsiniz. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.