bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Crop Top Bluzları Giymek ve Kombinleyebilmek

MAKALE

Belinde sadece ince bir çizgi gösterenlerden tüm göbeği ortaya çıkaran bluzlara kadar değişen parçadır.

Belinde sadece ince bir çizgi gösterenlerden tüm göbeği ortaya çıkaran bluzlara kadar değişen parçadır. Bir uzunluk seçerken, yaratmak istediğiniz görünüme ve en önemlisi, en rahat ettiğiniz tasarıma odaklanın. Çok kısa üretilmiş üstler, herhangi bir yüksek belli pantolonla kolayca giyilebilir.

Yüksek belli kot pantolonlarla, etekler ve şortlarla, harika bir görünüm yaratarak, kısa bir bluzu mükemmel bir şekilde tamamlayabile eviniz bu ürünler, beli ince gösteren ve diğer üstlere göre daha uzun olan crop top giyerken yüksek bel tercih etmenize gerek yok. Bu üstleri hemen hemen her kıyafetle kombinleyebilir, gardırobunuzdaki herhangi bir kıyafetle kullanabilirsiniz.

Bayanların Yeni Modası Crop Top

Crop top bluzlarınızı gardırobunuzdaki tayt ve topuklu ayakkabılarla kombinleyerek dışarıda giyebilirsiniz. Tayt ve spor ayakkabı ile tercih ederek sportif tarzın keyfini çıkarın. Şık bir crop top bluz, kot pantolon ve ceket ile ofiste gününüzü daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Bu tarz kıyafetlerin son yıllarda kadın gardırobunda büyük bir yer tutmasının temel nedeni, nasıl giyileceğine dair herhangi bir kısıtlamanın olmamasıdır.

Her tarza uyarlanabilir ve yaratıcılığınızı ifade etmenizi sağlayacak şekilde birleştirilirsiniz. Estetik bir duruş için konforunuzdan ödün vermek istemiyorsanız, son trendlerin vazgeçilmezi olan kısa üstleri deneyimleyebilirsiniz. https://www.beyyoglu.com/kadin-crop-top/ linkine tıklayarak mükemmel crop top ürünlerine ulaşabilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.