bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Çocuk Diş Macunu

MAKALE

Çocuklara yetişkinlere nazaran diş ve ağız bakımı alışkanlığı kazandırmak daha zordur bu sebeple çocukların diş temizliğiyle ilgilenmek ebeveynlerin görevidir.

Çocuklara yetişkinlere nazaran diş ve ağız bakımı alışkanlığı kazandırmak daha zordur bu sebeple çocukların diş temizliğiyle ilgilenmek ebeveynlerin görevidir. Öncelikle çocuklarınızın çok fazla şekerli yiyecekler yememesine dikkat etmelisiniz 5 yaşından küçük çocuklar için diş çürümesi geçici dişlerin erken düşmesi nedeniyle kalıcı dişlerin erken çıkmasına sebep olabiliyor. Bu sorunda ileriki yaşlarında çocuğunuzun dişlerini korumasını zorlaştırabilir. Uzmanlarında önerdiği gibi günde en az 3 kez çocuklarınızın dişlerini fırçalamasına yardımcı olmalısınız. Çocukların genel diş fırçası ve macunu kullanmaya başlama yaşı 2,5-3 yaşlarında olmalıdır. Çocuk diş macunu ürünleri diş sağlığı için çok önemlidir.

Çocuklarda Diş Fırçalama Alışkanlığı

Çocukların diş fırçalamamasında ki en büyük neden ise nane yada mentol aromalı diş macunları. Bu acı tat karşısında çocuklar diş fırçalamaktan vazgeçiyor. Bazı çocuklarımız ise üşengeç. Üşengeç çocuklar için bu işi eğlenceli hale getirmelisiniz. Onları sevdiği kahramanların figürlerinde alacağınız diş fırçaları işinizi kolaylaştırabilir. Acı tat sorununu çocuk diş macunu ile çözebilirsiniz. Farklı aromalarla çocuğunuzun zevkine göre alabileceğiniz sağlıklı çocuk diş macunlarını https://www.dermokilshop.com/cocuk-agiz-bakimi bu sitede bulabilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.