bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Casio Saat

MAKALE

Dünyanın en popüler saat markalarından biri şüphesiz Casio olmaktadır.

Dünyanın en popüler saat markalarından biri şüphesiz Casio olmaktadır. Saat piyasasına girdiği 1951 yılından itibaren sektörün öncüsü ve belirleyicisi olmayı başarmıştır. 1983 yılında piyasaya sunduğu G – Shock modeli ile Casio saat sektöründe büyük yeniliklere imza atmıştır. Yüksek su geçirmezlik ve darbe dayanımı ile birlikte düşük sıcaklıklarda çalışabilen dijital saatlerin öncüsü G – Shock ile saat piyasaları farklı bir yöne evrilmiştir.

Casio Saat Modelleri

60 yılı aşmış saat sektörü tecrübesiyle oldukça geniş ve kapsamlı saat tasarımları bulunan Casio müşterilerine sunduğu ürün çeşitliliği ile beğeni toplamaktadır. Casio;

Erkek kol saatleri Kadın kol saatleri Çift saatleri Dijital saatler Klasik saatler Spor saatler gibi farklı kategorilerde ürün sunmaktadır.

Bununla birlikte sunulan bu saat ürünleri G – Shock, Gravity, Edifice, Retro, G – Lide, G’mix, G’Squad ve Mudmaster başta olmak üzere oldukça geniş model seçenekleri ile sunulmaktadır.Kadın ve erkeklere özel modeller bulunmakla birlikte CasioEdifice çift saatleri ile öne çıkmaktadır.

Casio Saat Özellikleri

Saat piyasasının belirleyicisi Casio ile kordon tipi, kasa tipi, mekanizma tiplerine göre oldukça farklı ürün çeşidi bulunmaktadır. Bununla birlikte saat modellerine göre takvim, alarm, bluetooth, kronometre, termometre ve barometre gibi özellikler saatlerde bulunmaktadır. Böylece Casio saat modelleri bir aksesuarın ötesinde değerlendirilmektedir. Ayrıca darbelere karşı dayanıklılık ve su geçirmezlik özellikleri de Casio saatlerde sağlanmaktadır. Belirtilen özelliklere göre saat fiyatları değişim göstermektedir. Yeni model saatler https://www.saatvesaat.com.tr/marka/casio sayfasında yer alıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.