bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Burun Dolgusu Estetiği

MAKALE

Burun dolgusu günümüzde en sık tercih edilen estetik uygulamalarından birisidir. Ameliyatsız bir işlem olduğu için anında sonuç alabilmek mümkündür. İşlem sonrasında kişilerin hastanede yatmasına gerek kalmamaktadır. Burun ameliyatında olduğu gibi şişme veya morluk meydana gelmemektedir. Burun üzerine yapılacak olan dolgu hyaluronik asitten oluşmuştur. Bu yüzden vücuda yani kişiye herhangi bir şekilde zarar vermemektedir.

Kimler Burun Dolgusu Yaptırabilir?

Özellikle yirmi dört yaşına gelmiş burun bölgesinde kemer gibi problem olan kişiler burun dolgusu yaptırabilmektedir. İşlem yaptıracak kişilerin mutlaka doktor kontrolünden geçmesi gerekmektedir. Doktor uygun gördüğü yani kişide herhangi bir sağlık problemi olmadığı takdirde, kişilerin işleme uygun olduğu takdirde uygulama yapılabilmektedir.

Burun Dolgusu Ağrılı Bir İşlem Midir?

Burun dolgusu işlemi yayılmadan kişilere uyuşturucu krem uygulanmaktadır. Bu sayede kişi işlem anında herhangi bir acı veya ağrı hissetmemektedir. İşlem oldukça konforlu geçtiği gibi sonraki süreç de oldukça konforlu geçmektedir. İşlem yaptırılacak olan kurum kişinin memnuniyeti için oldukça önemlidir. Sizler de uygun fiyata iyi bir hizmet almak isterseniz https://www.dryusuftopal.com/burun-dolgusu/ sitesinden yararlanabilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.