bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bluz

MAKALE

Günlük yaşamın en önemli giyim parçalarından birisi olan bluz modelleri kadınların olmazsa olmazları haline gelmiştir.

Günlük yaşamın en önemli giyim parçalarından birisi olan bluz modelleri kadınların olmazsa olmazları haline gelmiştir. Stil kombinlerin en çarpıcı parçalarından birisi olan bluzlar gece ve gündüz şıklığında kendine yer edinmiş durumda, her yaşa ve her bedene hitap eden model seçenekleri ve geniş yelpazesine sahip olan bluzlar hemen klasik hem de spor parçalar ile muhteşem uyumu sağlıyor.

Bluz Kombini Nasıl Olmalı

Bluz kadın giyimden en önemli üst giyim parçaları arasında yer alıyor. Klasik modelleri ile ev giyimini en önemli parçası olurken özel tasarımları ile de özel gün ve gecelerde kullanımı tercih ediliyor. Bluz kombin ederken elbette beraberinde giyeceğiniz alt giyimin model ve tasarımınsa dikkat etmeniz gerekir. Bluz modellerini kot ya da Jean pantolonlar ile kombinleyerek spor bir tarz elde edebilirsiniz. Ofis şıklığı yakalamak istiyorsanız bluz modellerini kumaş kalem etek ya da havuç paça pantolonlar ile kombinleyebilirsiniz. Gündüz şıklığında daha çok klasik bluz modeller ile spor parçalar tercih ediliyor.

Bluz Fiyatları

Bluz modelleri geniş model yelpazesin sahip olduğundan dolayı fiyatları da birbirinden farklı olmaktadır. Her üründe olduğu gibi bluzlar de kumaş kalitesine ve tasarımına göre farklı fiyat seçenekleri ile piyasaya sunulmaktadır. Klasik modeller biraz daha uygun fiyatlı olmaktadır. Ancak özel günde giymeyi tercih edecekseniz mutlaka fiyattan önce tasarımına ve kalitesine dikkat etmeniz gerekecektir. Tarzınız uygun seçenekleri https://www.peraclub.com/bluz-modelleri sanal mağazasında bulabilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.