bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bebek Zıbın Modelleri

MAKALE

Daha doğmadan bebekler için alınan ve sürekli kullanılan ürünler arasında yer alan bebek zıbınları pamuklu kumaşlardan üretiliyor. Bebek zıbın modelleri bebeklerin iç giyimleri açısından oldukça elverişli ve kolay bir kullanım sağlıyor. Alt kısımları çıtçıtlı olan bu ürünler düz beyaz renkte üretildiği gibi son zamanlarda farklı yazı ve desenler ile de üretiliyor. Birbirinden ilginç yazılara sahip olan zıbınlar daha çok ilgi görüyor.

Bebek zıbın modellerinde yarım kollu, uzun kollu, kolsuz gibi pek çok seçenek imkanı bulunuyor. Bu sayede dört mevsim kullanılabilecek bebek zıbınları bulmak kolaylaşıyor. Bebek zıbınları ten ile temas etmesi sebebiyle kaliteli kumaşlardan oluşması önem arz ediyor.

Bebek Zıbın Fiyatları

Bebek Zıbın fiyatları pek çok bütçeye uyum sağlayacak şekilde belirleniyor. Fakat marka ve kumaş kalitesine göre fiyatlarda bir miktar değişiklikler söz konusu olabiliyor. Bebek zıbınlarında cinsiyet çok fark etmiyor. Ayrıca zıbınlarda büyüklükler genellikle aylara göre değişiyor. Sizler de kaliteli ve farklı aylara uygun olan bebek zıbın modellerine https://www.breeze.com.tr/Kiz-Cocuk/Zibin sitesinden ulaşabilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.