bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bebek Battaniyesi

MAKALE

Bebeklerin en temel gereksinimlerinden biridir bebek battaniyesi.

Bebeklerin en temel gereksinimlerinden biridir bebek battaniyesi. Çünkü bebekler doğdukları andan itibaren bir battaniyeye sarılma ihtiyacı duyar. Bu nedenle bebek battaniyeleri çok hassas ipliklerle üretilmiş yumuşak yapıya sahiptirler. Bebeklerin narin vücutlarını sarmaladıkları için içeriğinde hiçbir zararlı madde yoktur.

Bebek battaniye çeşitleri her bebeğin ihtiyacı bir üründür. Anne babaların bebek alışverişinde mutlaka alması gereken bebek tekstilidir. Sadece bebeklik dönemi için değil; aynı zamanda büyüdükçe bile kullanılır. Bu sebeple çok kullanışlı bir bebek kategorisi ürünüdür.

Bebek Battaniyesi Çeşitleri

Bebekler için üretilmiş olan battaniye modelleri çeşitlilik gösterir. Oldukça çeşitli bir yelpazeye sahip bebek battaniyesi, birçok kumaş türünden üretilmektedir. Yenidoğan bebekler için özellikle müslin denilen yumuşak ve terletmez özellikli kumaşlardan yapılmış battaniyeler tercih edilir. Bu kumaşların çok güzel bir özelliği vardır; kışın üşütmez, yazın da terletmez bir yapıya sahiptir.

Üstelik hafiftir. Bu kumaşlar dışında triko battaniyeler de bahar dönemleri tercihler arasındadır. Kışın ise welsoft ve yün yapılı battaniyeler daha fazla kullanılır. En uygun fiyatlı bebek battaniyelerine https://www.breeze.com.tr/battaniye-782 linkini tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.