bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başarılı Kılcal Damar Tedavisi

MAKALE

Güzel bir cilt görünümü için doğum lekeleri, örümcek damarları ve sivilce izlerini yok etmek için tercih edilen kılcal damar tedavisi darbeli boya lazerleri kullanılarak yapılmaktadır. Kısa sürede yapılan kılcal damar tedavisi otuz gün süren aralarla seans şeklinde devam edilir. Lazerle yapılan kılcal damar tedavisi yapılmadan en az bir hafta önce güneşten uzak durulması gerekir.

Kılcal damar tedavisi uygulanan bölgenin, tedaviden sonra bir veya iki gün içerisinde soğuk bandajlar veya buz torbalar ile soğutulması gerekir. Kılcal damar tedavisi uygulanan bölgedeki kılcal damar yavaş yavaş renk değiştirerek 2 ila 4 hafta içinde kaybolarak tedavi olumlu sonuçlanır.

Kılcal Damar Tedavisi Fiyatları

Son zamanlarda kadınlar ve erkekler tarafından sıklıkla tercih edilen kılcal damar tedavisi fiyatları uygulanacak alana ve seansa göre farklılık göstermektedir. Yüze ya da boyuna uygulanan kılcal damar tedavisi fiyatları karın bölgesinde oluşan doğum lekelerine uygulanan kılcal damar tedavisi fiyatlarına göre daha uygun olmaktadır. Kılcal damar tedavisi hakkında detaylı bir şekilde https://www.dryusuftopal.com/lazerle-kilcal-damar-tedavisi/ web sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.