bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Askılı Bluz Rahatlığı

MAKALE

Bluz kullanımı kadınlar için çok önemlidir. Hırkaların içine, ceket ve gömleklerin içine, genel de bir bluz giyme ihtiyacı olur.

Bluz kullanımı kadınlar için çok önemlidir. Hırkaların içine, ceket ve gömleklerin içine, genel de bir bluz giyme ihtiyacı olur. Yaz mevsiminde tek başına da kullanılır. Askılı bluz herkesin dolabında olması gereken, kurtarıcı parçalardan biridir. Çeşitli renk ve modeller de kullanılabilir. Her şey ile uyumlu olması, talep görmesinin nedenlerinden biridir. Her türlü vücut yapısına ve zevke uygun askılı bluz modelleri mevcuttur.

Askılı Bluz Modelleri Nelerdir?

Askılı bluz modelleri birbirinden farklıdır. Kumaşları penye, keten, pamuklu ve saten gibi kumaşlardan olabilir. Nerede kullanılacağı önemlidir. Saten askılı bluzlar genellikle abiye tarzda olduğu için, gece kullanımı daha doğrudur. Keten ve penye kumaşlar, günlük hayatta daha çok tercih edilir. Spor oldukları için, jean ve eteklerle kombinlenebilir. Askılı bluzların askı kısımları birbirinden farklıdır. İp askı, kalın aşkı ve yüzücü model en sık tercih edilenler arasındadır. Bluzların onu baskılı olabilir. Fermuar ve düğme detaylı, askılı bluzlar da mevcuttur. Kendiliğinden baskılı kumaşlar da veya düz renkte olabilir.

Askılı Bluz Fiyatları

Askılı bluz fiyatları genelde uygundur. Sadece özel tasarım olan modellerin fiyatları yüksektir. Marka fiyatları etkileyen bir detaydır. Aynı zamanda ürünün üretiminde kullanılan kumaşın kalitesi de fiyatları etkiler. Birçok model bulunduğu için, fiyatlar da birbirinden farklıdır. https://www.dilvin.com.tr/askili-kadin-bluz-modelleri sitesinden askılı bluz ve diğer tüm modelleri inceleyebilir, güvenle sipariş verebilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.