bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Abiye Elbise

MAKALE

Abiye elbise, önemli etkinliklerde ve yemeklerde giyilen bir elbisedir. Etek boyu uzunluğu diz üstü veya diz uzunluğundan taban uzunluğuna kadar değişmektedir. Bazı abiye elbiselerin boyu kısa ve kolsuzdur. Ancak uzun kollu abiye elbise modelleri de bulunmaktadır. Bu elbiselerin en önemli ve ilk özelliği dikkat çekecek kadar renkli ve parlak detaylara sahip olmasıdır. Abiye elbise modelleri genellikle yüksek yakalara sahiptir. Bu yakalar derin V şeklindeki kesimlerden tüm göğüs bölgesini kaplayan fırfırlarla süslü yakalara kadar farklı modeller olarak sunulmaktadır.

Abiye elbiseleri tipik olarak dizlerin üstünde veya altında biten oldukça kabarık eteklere sahip olabilir. Özellikle prenses model abiye elbiselerde bu kabarık tül detayı çok daha abartılı olarak sunulmaktadır. Hatta bazılarında, elbisenin arkasında yere kadar tüller ve kuyruklar bulunmaktadır.

Abiye Elbise Özellikleri

Kadınların özel günleri için yaptıkları en önemli hazırlık abiye elbise seçimini yapmaktır. Bu oldukça zor bir karar olarak kadınlar tarafından yerine getirilmektedir. Şık ve bir o kadar da dikkat çekici modeller için https://www.tiah.com.tr/abiye sayfasını inceleyebilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.