bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

3d Dövüş Oyunlarının Bilgisayar Dünyasındaki Yeri

MAKALE

Teknolojinin durmadan ilerlediği şu dönemde bilgisayar oyunlarına ulaşabilmek artık daha kolay bir hal almıştır. İnternet üzerinden herhangi bir ücret ödemeden birçok bilgisayar oyununa ulaşmak mümkündür.

Teknolojinin durmadan ilerlediği şu dönemde bilgisayar oyunlarına ulaşabilmek artık daha kolay bir hal almıştır. İnternet üzerinden herhangi bir ücret ödemeden birçok bilgisayar oyununa ulaşmak mümkündür. Bu oyunlar içerisinde en çok ilgi gören kategorilerden birisi olan 3d dövüş oyunları, dövüş heyecanı yaşamak isteyen oyun severler tarafından büyük bir tutku ile oynanmaktadır. Bu oyunlar ile kavga ve dövüş sahnelerini gerçeği aratmayacak bir şekilde oynayabilir, rakiplerinizi alt ederek bölümleri geçebilirsiniz. Bu oyunlara ulaşmak oldukça basit ve hızlıdır. Yapılması gereken tek şey, internet üzerinden bu oyunlara ulaşarak, hiçbir ücret ödemeden oyuna başlamaktır.

Dövüş ustası panda ile kung fu sporunu en ince detaylarına kadar öğrenebilir ve bu hareketleri oyun içerisinde tekrarlayabilirsiniz. Kungfu panda adlı filmin çekilmesinden sonra oldukça popüler olan ve kungfu yapabilen panda karakteri, bilgisayar yazılım şirketlerinin uğraşları sonrasında artık bir bilgisayar oyunu ile karşımızda. Bu oyunda kungfu yapabilen panda ile heyecan dolu zamanlar geçirebilir ve kungfu sanatının en ince ayrıntılarını öğrenerek, rakiplerinizi yenebilirsiniz. Son derece sevimli bir karakter olan panda ile değişik maceralar yaşayabilirsiniz. Oyun sırasında birçok farklı hayvan tıpkı çizgi filmde olduğu gibi rakibiniz olarak karşınıza çıkacaktır. A,S ve D tuşu ile rakiplerinizi dövebilirsiniz. Başka bir dövüş oyunu olan 3d samuray lego ile düşman Legolarla dövüşebilirsin. Bu oyuna göre 3d şekilde tasarlanan oyun ile düşman olan legodan samurayları etkisiz hale getirebilirsiniz. Oyuna göre kötü karakterlerdeki düşman Legoları yok etmelisiniz. Oyun sırasında birçok farklı nesneyi toplayıo, değişik lego formatlarına girmek mümkündür. Oyunda toplam 6 bölüm mevcuttur. Yön tuşları ile samuray karakterinizi istediğiniz gibi hareket ettirebilirsiniz. Boşluk tuşu ile de son derece güçlü olan samuray kılıcını kullanabilirsiniz. Bu oyun içerisinde son derece farklı ortamlarda ve arazi şartlarında savaşmak mümkündür. Oyunu oynarken son derece heyecanlı dakikalar geçireceğinizden şüpheniz olmasın.

Gerek lego oyunu gerekse de panda oyunu ile rakiplerinizi dövüp, onları yok edebilirsiniz. Böylelikle heyecan ve adrenalin dolu zamanlar geçirerek, eğlenebilirsiniz.

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.