bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yeşilyurt 4. Fasl-ı Şahane Etkinlikleri Başladı

MAGAZİN

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından Ramazan ayı boyunca geleneksel hale gelen “Fasl-ı Şahane” 4. etkinlikleri kapsamında sahne alan ünü radyocular, Afrikalı Ali, Hopdedik Ayhan, Gönül Dostu Şener ve Erkan Koç sevenleri ile...

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından Ramazan ayı boyunca geleneksel hale gelen “Fasl-ı Şahane” 4. etkinlikleri kapsamında sahne alan ünü radyocular, Afrikalı Ali, Hopdedik Ayhan, Gönül Dostu Şener ve Erkan Koç sevenleri ile buluştu.

Samsun'un Atakum İlçesinde bulunan, Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile Atakum Belediyesinin geleneksel hale getirdiği “Fasl-ı Şahane” 4. etkinlikleri başladı. İlk olarak 'Fasl-ı Şahane' için sahne alan ünü radyocular Afrikalı Ali, Hopdedik Ayhan, Gönül Dostu Şener ve Erkan Koç unutulmaz bir gece yaşattı. Radyoculuk alanında yıllardır başarılı işlere ve programlara imza atan ünlü 4 radyocu, yaklaşık 90 dakika süreyle gösterilerini sundular. Gösteride, radyocular meslek hayatlarında başlarından geçmiş ilginç olaylar ve anıları Yeşilyurt AVM’ye gelen ziyaretçilerle paylaştı. Zaman zaman şarkı söyleyerek, zaman zaman şiir okuyarak, zaman zaman da taklitlerle eğlenceli bir sahne gösterisi sundular. Afrikalı Ali yayıncılık hayatındaki 20 yılını Yeşilyurt AVM’nin getirdiği pasta ile sahnede kutlarken, gelen izleyiciler ise mani okudular.

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Ceyda Gamzeli, Ramazan ayı boyunca geleneksel hale gelen 'Fasl-ı Şahane' 4. Etkinliklerinin başladığını belirterek, diğer yıllarda da olduğu gibi, bu yıl da etkinlikler coşkulu bir şekilde devam edecek. Tüm halkımızı etkinliklerimize bekliyoruz”dedi.

Sahneye çıkmadan önce açıklama yapan Hopdedik Ayhan, Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından organize edilen Ramazan ayı programı için Samsun'da olduklarını belirterek," Radyoda ne yapıyorsak bunu sahneye taşıyoruz. Sahnede Ramazan ayı ile ilgili gösterimiz olacak "diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.