bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun’da Gülben Ergen Rüzgarı Esti

MAGAZİN

Tekkeköy Belediyesi yeni hizmet binası temel atma töreninin ardından Gülben Ergen konser verdi.Samsun’un Tekkeköy ilçesinde belediye yeni hizmet binası temel atma töreninin ardından yeni Yaşar Doğu Spor Salonu’nda Gülben Ergen sevenleriyle...

Tekkeköy Belediyesi yeni hizmet binası temel atma töreninin ardından Gülben Ergen konser verdi.

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde belediye yeni hizmet binası temel atma töreninin ardından yeni Yaşar Doğu Spor Salonu’nda Gülben Ergen sevenleriyle buluştu. Ergen’in konserinden önce Yayla Geriş İlköğretim Okulu Halk Oyunları Grubu ve Karadeniz şarkılarıyla Kaptan Yılmaz sahne aldı. Ardından sahneye çıkan Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, “Bugün Tekkeköy’ün bayramıdır. Birçok dev esere imza atmamıza rağmen bugün Tekkeköy bugünü ve geleceği için çok önemli olan belediye hizmet binasının temel atma törenini gerçekleştirdi. Karadeniz’in en güzel belediye hizmet binasını Tekkeköy’e kazandıracağımız için mutluyuz. Tekkeköy bu ihtişamlı süper mimarisi ile Karadeniz’de ismi dahi bilinmeyen bir ilçe iken, Samsun Ordu Karayolunun en güzel yerinde konuşlanarak budan sonraki süreçte hepimizin gelecek nesillere gururla anlatıp, övünerek bahsedeceği Tekkeköy Belediyesi hizmet binası sadece bugüne değil gelecek 50 - 100 yılın nesline hizmet edecektir. 17 ay sonra bu binayı bitirdiğimiz zaman bunun açılış kurdelesini de muhteşem törenlerle 19 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştireceğiz. Karadeniz’de ‘Tekkeköy nerede?’ diye sorulan ve hak etmeyen tanıtımlarda bulunan bu Tekkeköy’ümüzü belki modern binamız tanıtacak ama Tekkeköy ilçemiz bundan sonra tüm dünyayı Tekkeköy Mağaraları ve yakın zamanda yapacağımız Tekkeköy Arkeoloji binamızı sadece Karadeniz değil, Ankara, İstanbul, İzmir gibi şehirlerde Tekkeköy’ün amblemleri dalgalanacak, tüm Türkiye’yi Tekkeköy’e davet edecektir. Şimdiden Tokyo Büyükelçimiz ile görüşmelerimiz devam ediyor. Japonya, İtalya ve Brezilya gibi dünyanın turizm başkentlerinde de Tekkeköy Mağaraları ve müzesi ile amblemi devam edecektir” dedi.

Konuşmaların ardından ünlü sanatçı Gülben Ergen sahne aldı. Hayranlarını sevilen parçalarıyla coşturan Ergen, Tekkeköylülere unutulmaz bir gece yaşattı. Gülben Ergen’in konserinin bir kısmından sonra Başkan Tekin, Ergen’e çiçek ve 55 sırt numaralı Tekkeköy Belediyespor forması hediye etti. Pop müziğin sevilen sanatçısı Gülben Ergen’de konserinin geri kalan kısmını Tekkeköy Belediyespor formasıyla sürdürdü.

Gülben Ergen’in konserine Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin’in yanı sıra, Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük, Tekkeköy Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.