bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Nihat Öz’ün Tek İsteği Linet İle Buluşmak

MAGAZİN

Türk Pop Müziği'nin yeni isimlerinden Nihat Öz, tek isteğinin Linet ile aynı sahnede bir araya gelmek ve vokal sanatçı olarak ona eşlik etmek olduğunu belirtti.Yıldız Tilbe ve daha birçok sanatçı ile çalışarak müzik sektörüne uzun yıllar...

Türk Pop Müziği'nin yeni isimlerinden Nihat Öz, tek isteğinin Linet ile aynı sahnede bir araya gelmek ve vokal sanatçı olarak ona eşlik etmek olduğunu belirtti.

Yıldız Tilbe ve daha birçok sanatçı ile çalışarak müzik sektörüne uzun yıllar unutulamayacak şarkılarla gönüllerde taht kuran ünlü sanatçı Nihat Öz, tek isteğinin Linet ile bir araya gelmek ve kendisine vokal sanatçı olarak eşlik etmek olduğunu belirtti. Yaklaşık 15 senedir sanatçı kimliği ile eğlence sektörünün en çok aranan isimlerinden biri olarak tanınan İzmirli sanatçı Nihat Öz, Linet hayranlığını, sanatçıyla bir projede yer alma hayaliyle yaşattığını söyledi. Öz, İzmir'de farklı konseptler ve mekanlarda sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Nihat Öz’ün İzmirli menajeri Yiğit Sarıoğlu, “kısa süre önce çıkardığımız albümde yedi parça var. Sosyal medyadan fanlarımızla yaptığımız ankette Yıldız Tilbe’nin Aşkın Bendende Öte” şarkısına klip istediklerini öğrendik ve kısa sürede çalışmalara başlıyoruz” diyerek hayranlarına müjdeli haberi verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.