bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Mabel Matiz, Piazza’da Hayranlarıyla Buluşuyor

MAGAZİN

Seslendirdiği şarkılar ile milyonların gönlüne taht kuran ünlü sanatçı Mabel Matiz, 22 Eylül Pazar günü saat 15.00’da, Samsun Piazza AVM’de düzenlenecek imza gününde hayranları ile buluşacak.Karadeniz'in en büyük alışveriş ve yaşam...

Seslendirdiği şarkılar ile milyonların gönlüne taht kuran ünlü sanatçı Mabel Matiz, 22 Eylül Pazar günü saat 15.00’da, Samsun Piazza AVM’de düzenlenecek imza gününde hayranları ile buluşacak.

Karadeniz'in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan Piazza AVM’nin 1. katında gerçekleşecek olan imza gününde Mabel Matiz, sevenleri ile bol bol fotoğraf çektirip imza dağıtacak. Hayranları ile Piazza AVM’de bir araya gelecek olan ünlü sanatçı, keyifli, dolu dolu bir akşam üzeri geçirmenizi sağlayacak.

‘Zor Değil’ şarkısı ile gençlerin büyük beğenisini kazanan Matiz, uzun yıllar bestelediği şarkılarını internet üzerinden geniş bir kitleye ulaştırmayı başardı. Dinleyicileri ve müzik eleştirmenleri tarafından ‘Kent Ozanı’ olarak tanımlanan Mabel Matiz, Teoman, Göksel ve Cey’lan Ertem gibi sanatçıların albümlerine söz yazarı ve besteci olarak destek verdi. İnsanın içine işleyen sözleri ve baş döndürücü müziği ile müzik dünyasında farklı bir çizgisi olan genç sanatçı şimdilerde kendi adını taşıyan albümüyle müzikseverleri selamlıyor. Kültür sanat etkinlikleriyle de öncü olan Piazza AVM , tüm Mabel Matiz hayranlarını ve müzikseverleri Pazar günü baş döndürücü müziğin sahibiyle buluşmaya davet ediyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.