bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Karizma Show ‘guinnes Rekorlar Kitabı'na Girdi

MAGAZİN

Yaptıkları olağanüstü gösterileri ile izleyenlerine adrenalin dolu dakikalar yaşatan Karizma Show, özel bir kanalda yayınlanan "Guinnes Rekorlar Dünyası" programında rekor denemesi ve özel şovuyla dudak uçuklattı.Bursalı gençlerden oluşan...

Yaptıkları olağanüstü gösterileri ile izleyenlerine adrenalin dolu dakikalar yaşatan Karizma Show, özel bir kanalda yayınlanan "Guinnes Rekorlar Dünyası" programında rekor denemesi ve özel şovuyla dudak uçuklattı.

Bursalı gençlerden oluşan Türkiye’nin ilk ve tek basketbol akrobasi grubu Karizma Show, Amerikalı Acrodunk grubuna ait olan 30 saniyede 24 "Barani flip" hareketi ve smaç rekorunu 30 saniyede 26 "Barani flip" smaç olarak değiştirerek Guinnes Rekorlar Kitabı'na girdi. Başarılı şovlarına bir yenisini ekleyen Karizma Show üyeleri, daha değişik projelerle hayranlarını selamlamaya devam edeceklerini söylediler. Yaptıkları şovlarla izleyenlerin ilgisini çekerek sporun sadece performans yönünü değil, şov yönünü de gösterdiklerini belirten ekip üyeleri, “Destekleriniz için teşekkür ediyoruz, çılgınlıklarımız aynı hızla devam edecektir” dediler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.