bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Gemlik'te Mustafa Ceceli İzdihamı

MAGAZİN

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Gemlik Belediyesi ile birlikte düzenlediği konserde Mustafa Ceceli rüzgarı esti.Gemlik'te sahne alan pop müziğinin sevilen ismi Mustafa Ceceli izdihama sebep oldu. İskele Meydanı'ndaki konser alanı Mustafa Ceceli...

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Gemlik Belediyesi ile birlikte düzenlediği konserde Mustafa Ceceli rüzgarı esti.

Gemlik'te sahne alan pop müziğinin sevilen ismi Mustafa Ceceli izdihama sebep oldu. İskele Meydanı'ndaki konser alanı Mustafa Ceceli hayranlarıyla dolup taşarken, unutulmaz konseri yaklaşık 20 bin kişi takip etti. AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz'ın da dinlediği konserde sevilen parçalarının yanı sıra Gemliklilerin istek şarkılarını da seslendiren Mustafa Ceceli, sahnede kaldığı iki saat boyunca başarılı performansıyla ayakta alkışlandı.

Mustafa Ceceli'ye çiçek takdim eden Gemlik Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz, belediyelerin sadece altyapı, üstyapı ve yatırımlara yönelik çalışmadığını, sosyal ve kültürel faaliyetlere de ağırlık vermesi gerektiğini söyledi. Gemlik Belediyesi olarak her alanda başarılı çalışmaları devam ettiklerini belirten Yılmaz, Ceceli gibi bir sanatçıyı da Gemliklilerle buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Yılmaz, konser öncesi Ceceli'yi Atatepe Sosyal Tesislerinde ağırladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.