bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Fanta Gençlik Festivali

MAGAZİN

Pop müzik sanatçıları Emre Aydın, Şebnem Ferah ve Kenan Doğulu, Fanta Gençlik Festivali kapsamında Samsun'da konser verdi.12. kez düzenlenen Fanta Gençlik Festivali'nin 5. durağı Samsun oldu. Batıpark otopark alanında düzenlenen konseri...

Pop müzik sanatçıları Emre Aydın, Şebnem Ferah ve Kenan Doğulu, Fanta Gençlik Festivali kapsamında Samsun'da konser verdi.

12. kez düzenlenen Fanta Gençlik Festivali'nin 5. durağı Samsun oldu. Batıpark otopark alanında düzenlenen konseri çok sayıda Samsun izledi. Saat 16.00’dan itibaren izleyiciler alana alınmaya başladı. İlk olarak sahneye Emre Aydın çıktı. Birbirinden güzel şarkıları seslendiren Aydın’dan sonra sahneye deri elbisesi ile çıkan Şebnem Ferah sergilediği canlı performansla izleyicilerden uzun süre alkış aldı. Gecede son olarak ise Kenan Doğulu sahne aldı. Sahnenin altından asansörle çıkan Doğulu dans gösterileri eşliğinde şarkılarını seslendirdi. Alanı dolduran binlerce kişi hep bir ağızdan Doğulu’nun şarkılarına eşlik etti. Konser Doğulu’nun şarkılarının ardından son buldu. Konserler, 24 Ağustos Trabzon, 26 Ağustos Erzurum, 28 Ağustos Malatya, 30 Ağustos Şanlıurfa, eylül ayında ise Adana, Kayseri, Ankara, Antalya, Konya, Denizli ve İstanbul'da olacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.