bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

"Shadow Recai" Uluslararası Marmaris Film Festivali'nde

KÜLTÜR-SANAT

Bafralı Yönetmen İbrahim Bulut Yıldızlı; Uluslararası Marmaris Film Festivali'nde gösterim için seçilerek büyük bir başarı kazanmış oldu.

BAFRA HABER - Bafralı Yönetmen İbrahim Bulut Yıldızlı’nın sıfır bütçe ile çektiği "Shadow Recai" Uluslararası Marmaris Film Festivali'nde gösterim için seçilerek büyük bir başarı kazanmış oldu.

Bafra Cumhuriyet Ortaokulu, Alaçam Anadolu Lisesi ve Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi, Ankara Üniversitesi' de tahsil gören ve son olarak Karabük Üniversitesi mezunu Bafralı İbrahim Bulut Yıldızlı ve arkadaşları Bafra’da bir film çektiler.

Ayrıca bu çekilen film, Uluslarası Marmaris Kısa Film Festivali'nde "Shadow Recai" de gösterim için seçilerek büyük bir başarı kazanmış oldu. "Shadow Recai" filminde başrol oyuncusu olarak Vural Yeşilyurt rol almıştı.

Filmin konusu ise şöyle: "Genç ve başarılı iki dedektif Ulaş ve Oğuz, birlikte başarılı bir operasyon yürütürler fakat yakaladıkları adam, onlara hiç beklemedikleri bir bilgi verir ve dedektifler şehirdeki tüm kuralsızlıkların sorumlusu olan kişiyi yakalamak için mücadele eder."

Yönetmen İbrahim Bulut Yıldızlı'nın katıldığı festivaller:

Niepce'den Günümüze (2017) – From Niepce Till Present (2017)

Rofife Rotary 9th International Film Festival – Honorable Mention in Documentary Category

Marmaris Uluslarası Kısa Film Festivali - Shadow Recai

Genç Bafralı Yönetmen İbrahim Bulut Yıldızlı' yı ve ekip arkadaşlarını bu anlamlı başarılarından dolayı kutlarız.

Oktay ZERRİN- Bafra

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.