bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Dağköy'lü Fatma Çavuş İle İlgili Muhteşem Gelişme

KÜLTÜR-SANAT

19 MAYIS HABER - Bafralı Araştırmacı yazar, gazeteci, eski Bafra ve 19 Mayıs ilçeleri Halk Eğitim Merkezi Müdürü,  emekli eğitimci yazar Hasan Yiğit; piyasada yer alan " Dağ Köylü Fatma Çavuş" adlı kitabıyla ilgili son gelişmeler hakkında şöyle dedi.

19 MAYIS HABER - Bafralı Araştırmacı yazar, gazeteci, eski Bafra ve 19 Mayıs ilçeleri Halk Eğitim Merkezi Müdürü, emekli eğitimci yazar Hasan Yiğit; piyasada yer alan " Dağ Köylü Fatma Çavuş" adlı kitabıyla ilgili son gelişmeler hakkında şöyle dedi.

Hasan Yiğit açıklamasında; "Kısa adı "BURSAM" olan Bursalılar Derneği Yönetimi'nin (başta başkan sayın Nurettin Şenol) olmak üzere yakın ilgisiyle yeni ve ayrı bir çalışma başlatılmış bulunuyor. Bilhassa Kurtuluş Savaşı dönemiyle ilgili Film ve Tiyatro çalışmalarının ünlü oyuncusu Serdar Görel ; kitabın içeriği ve işlenişini çok müthiş ve akıcı bulduğunu, senaryo çalışmalarını kolaylaştırıcı nitelikte olduğunu, dizi film noktasında ayrıcalık taşıdığını, söyledi ve "keşke bu eserle daha önce tanışsaydık" dedi.

Konu ile ilgili çalışmaların başlatıldığı, önümüzdeki yakın zamanda müjdeli sonuçların paylaşılacağını belirttiler. "

Oktay ZERRİN- Bafra

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.