bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kadın Sağlığı Eğitim Projesi’ne Destek

İNSAN

Atakum Lions Kulübü Derneği üyeleri Kadın Sağlığı Eğitim Projesi’ne destek vermek amacıyla Medicana Samsun Hastanesi’nde meme muayenesi oldu.Samsun Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’un...

Atakum Lions Kulübü Derneği üyeleri Kadın Sağlığı Eğitim Projesi’ne destek vermek amacıyla Medicana Samsun Hastanesi’nde meme muayenesi oldu.

Samsun Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy tarafından koordine edilen “Kadın Sağlığı Eğitim Projesi” kapsamında Atakum Lions Kulübü Derneği’ne üye 30 bayan ve üye eşleri Medicana Samsun Hastanesi’nde meme muayenesi oldu.

Sağlık Bakanlığı’nın ekim ayının “Meme Kanseri Farkındalık ve Bilinçlendirme” ayı olarak belirlenmesi nedeniyle yürütülen Kadın Sağlığı Eğitim Projesi kapsamında klinik meme muayenesi konusunda farkındalığın arttırılması için 7 - 11 Ekim 2013 tarihleri arasında “Meme Muayenesi Günleri” kapsamında muayene olan dernek üyelerini ve üye eşlerini Medicana Samsun Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Mahmut Başoğlu, Doç. Dr. Cengiz Kayhan ve Opr. Dr. Salim Gümüş muayene etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.