bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Harran Üniversitesi Hastanesi, Pet-ct Cihazıyla Kanser Taraması Yapmaya Hazırlanıyor

İNSAN

Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Radyoloji Ana Bilim Dalı, ileri MR ve ileri tomografinin yapıldığı merkez olmanın yanında, alınacak PET-CT cihazıyla kanser taraması yapmaya da hazırlanıyor.Hastanede MR, ultrason, direkt...

Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Radyoloji Ana Bilim Dalı, ileri MR ve ileri tomografinin yapıldığı merkez olmanın yanında, alınacak PET-CT cihazıyla kanser taraması yapmaya da hazırlanıyor.

Hastanede MR, ultrason, direkt röntgen, tomografi, mamografi, kemik ölçüm cihazı ile hizmet verildiğini aktaran Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hasan Çeçe, “Bölümümüz yoğun çalışan bir bölüm. Hastalık tanısında yapılan tetkikler önemli bir yer almaktadır. Bölümümüzde bir ayda 4 bin ultrason, bin 500 MR, 2 bin tomografi, 10 bin direkt grafik, 300 mamografi, 100 girişimsel çekimler yapılmaktadır. Bölüm olarak 3 doçent, 3 yardımcı doçent doktor, 30 teknisyen, 5 sekreter ile hizmet vermekteyiz. Tabi bu bir ekip işidir. Emeği gecen tüm bölüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.