Bendkan Dağıtım ve Pazarlama Firması Hacınabi Mahallesi, Hacıahmet sokak No:20’de faaliyet gösteriyor. Firma sahibi Serhat Mürtezaoğlu yaptığı açıklamada; “Bafra’lı hemşehrilerimizin öncelikle Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ediyorum. Bu Ramazan ayı boyunca ve ilerleyen zamanlarda Uzungöl Doğal Kaynak Suyu’yla hemşerilerimize kaliteli, mineral değeri yüksek, doğal kaynak suyunun Bafra’da dağıtımı ve Bayiliği’ni yapmaktan zevk ve onur duyuyoruz. Bafra’lıların bu suyu tatmasını temenni ediyorum” dedi.
Uzungöl Doğal Kaynak Suyu
2009 yılında faaliyete başlayan Uzungöl Doğal Kaynak Suyu, 2013 yılında Altaş Group bünyesine dâhil olmuştur. Uzungöl Doğal Kaynak Suyu, kendine özgü doğal mineral yapısı, yüksek içim lezzeti ve Dünya standartlarındaki üretim teknolojisiyle üretimini gerçekleştirmektedir.
Uzungöl Doğal Kaynak Suyu Türkiye’nin en kaliteli su kaynaklarına sahip olan Kaçkar dağlarının zirvesinden, 2100 metre yükseklikten kendi cazibesiyle Türkiye’mizin parlayan yıldızı olan Uzungöl’ün yanı başında bulunan fabrikamıza gelmektedir. Yüksek üretim teknolojisi ile ambalajlanan suyumuz, her hangi bir işleme tabi tutulmadan kaynağındaki özelliklerini koruyarak en doğal haliyle tüketicinin beğenisine sunulmaktadır.
TSE ve ISO belgeleri ile Uluslararası Standartlara Uygun Kalite Yönetim Sistemine sahip olan Fabrikamızda, ürünlerin kaynağından başlayarak tüketiciye ulaşıncaya kadar ki tüm zincirde gerekli kontrolleri yapılmaktadır.